POLITICA — 5 septembrie 2020 at 18:13

Viorel Ivanciu: Mă adresez călărășenilor!

by
Mă adresez călărășenilor,
NU mă adresez INCULPAȚILOR și CONDAMNAȚILOR
Nu am calitatea de inculpat în vreun dosar penal, aștept organele de anchetă să închidă acest subiect de care se tot agață, în mod disperat, un condamnat la pușcărie.
Vreau, cu această ocazie, să vă vorbesc și despre OAMENII de NIMIC, care s-au cocoțat în funcții publice pe munca PNL-ului, a membrilor, a primarilor…
Acest individ a ajuns în fruntea Consiliului Județean cu sprijinul EXCLUSIV al membrilor PNL, nefiind ales direct de cetățeni. El poate doar la Vâlcelele… dar asta e o altă poveste. Nu-l recomandă nimic, iar singurele lui realizări sunt bine-cunoscute: teroare în rândul angajaților, amenințări, spart uși, lucrări începute fără autorizație de construire, minciună, dezinformare si manipulare. Habar nu are de cum se face administrație județeană. Dacă știa vreun pic de administrație, nu prigonea specialiștii din CJ și aducea lângă el, pentru a introduce teroare, să aibă vuvuzele, condamnați la pușcărie și pensionari din anumite structuri.
Singurele realizări ale acestui individ, în afară de a apărea la televizor în media națională fugărit de poliție sau prins băut la volan, ar fi asfaltările de drumuri județene pe lângă propriile terenuri, atragerea banilor din ministerul cormoranului pentru irigații la propriile terenuri, investitori alungați atunci când nu le ieșea și lor ceva…
Acest individ traseist politic (PUR, PDL, PSD) nu a făcut purici nicăieri, și pe unde a fost a încercat să-și impună brutal punctele de vedere. Singurul partid unde nu a reușit asta a fost PNL, acolo unde președintele organizației Dan Drăgulin și senatorul Răducu Filipescu nu i-au permis derapajele. Drept pentru care a fost dat afară. Un lucru umilitor pentru cel care se crede stăpânul județului. Nu la fel de umilitor ca pe 28 septembrie, când va pleca definitiv la Vâlcelele.
Acțiunea de denigrare în ceea ce mă privește, pornește și de la acest fapt, și anume radierea lui din organizația pe care o conduc. Vuvuzeaua lui de serviciu, mâna lui dreaptă, atacă, direct și prin conturi false fără număr, la comandă. Atunci când nu ai argumente, ataci, ameninți. Noi nu ne speriem, pe 28 septembrie veți fi o amintire doar. Tristă amintire…
Individul nu a învățat nimic din experiențele avute și s-a dus la PSD, singurul partid care ar putea să intre într-o competiție, la Călărași, cu PNL. Acum două luni, anunțam membrii vechi PSD, oameni cu pregătire, cu fair-play, că vor rămâne și fără pastă la pix. Să își impuna principii în această campanie electorală e o iluzie la acest moment. Tot ce am spus s-a adeverit. De la candidatul de primar în jos toți sunt supuși unor presiuni fantastice.
Revenind la denigrarea obsesivă a mea, vreau să punctez și câteva lucruri legate de sport: Nu ne-au răspuns cei cărora s-au erijat în conducătorii clubului de fotbal pe ce s-au cheltuit 350 de miliarde de lei vechi în 3 ani la club?! Fără să includem investițiile derulate de CJ, investiții, de altfel, dubioase, cu sume enorme, plăți preferențiale. Cum iubesc și înțeleg acești oameni sportul? Să vă dau un simplu exemplu: fără să fie prezent la vreun meci de futsal în Sala Polivalentă, vine la finala Final 4, se așază la oficialități, se trage în fotografii, se bucură de succesul băieților noștri de fațadă, ca la câteva zile să îi dea afară de la cantina sportivilor. Pe acei baieti care au castigat singurul trofeu pentru Calarasi ,,Cupa Romaniei„.
Nici noi nu suntem perfecți, dar ca acești oameni să conducă orașul și județul ar însemna să ne întoarcem cu 30 de ani în urmă! În județ, acest individ știe că a pierdut deja, iar în municipiul Călărași, aici unde se concentrează acțiunile lor de denigrare obsesivă, oamenii știu aleagă adevărul. Le transmit acestora să aibă încredere că acești indivizi nu vor distruge acest oraș.
Pe 27 septembrie, vom alege drumul bun pe care a intrat Călărașiul și nu amatorismul în administrație propus de una din slugile individului.
#ECHIPĂ versus #gașcă
#ADEVĂR versus #minciună
#SERIOZITATE versus #golănie
#PROFESIONALISM versus #amatorism
Cu respect,
Viorel Ivanciu

Comments are closed.