POLITICA — 25 august 2020 at 02:25

Grama, Cred ca esti doar un individ cu o viata trista!

by
Cateva randuri, cam multe ce-i drept, pentru d-nul Grama , sa-i dea D-zeu sanatate, si nu numai!
➡️ Cu putina vreme in urma, m-ati invitat sa va urmaresc pagina. Probabil, ati avut un moment de ratacire. Inteleg! Ce nu pot eu, ca mama, sa-nteleg, este ca in mod constant te folosesti de copilul meu pentru a-i ataca tatal. Este evident ca notiunea de fair-play iti este total necunoscuta.
➡️ Nu inteleg ce te recomanda pe tine, Grama, sa-mi evaluezi copilul facandu-l mediocru?! Ce stii tu despre el? Iti spun eu: cunostintele tale despre el sun fix 0! Dar ca sa stii pe viitor, Alexandru, ca asa il cheama pe copilul lui tat-so, este student la doua facultati, joaca fotbal de la 4 ani, cinci zile/saptamana, si nu a contat ca afara ploua, ninge sau sunt 40°. Tu stii ca la 15 ani, i-au cazut unghiile mari din cauza ghetelor(sunt sigura ca, habar n-ai ce presupune o gheata de fotbal), ca a tocit plantarii nenumarate sau ca bataturile sunt fara numar? N-ai tu de unde sa stii asta! Doar un fotbalist sau parinte de fotbalist stie. Oricum pt.el nu conta asta, pentru ca-i place fotbalul. Ai tu habar ce presupune o viata de fotbalist sau sportiv de performanta, ce sacrificii sunt in joc si cata munca este? Habar n-ai, ca nu esti parinte de fotbalist!
➡️ Cea mai mare umilinta, vine atunci cand, cu doar o zi inainte de cantonament, i s-a spus ca el nu va merge pt.ca…ar avea ceva probleme la inima. Daca tu, parintele Grama, aflai asta despre copilul tau, ce-ai fi facut? Nu stiu tu dar noi l-am dus imediat la 2 medici cardiologi, seturi de analize, EKG-uri, masuratori si, stupoare, era perfect sanatos! Mi se pare cea mai mare golanie, sa incerci sa scapi in felul asta de el.
➡️ Este mai usor sa tipi ca fiul meu are 9000 €/pe an. PE AN, ai inteles!? PE AN! Adica fix 750€/ luna. Spui ca-i mediocru si n-a jucat niciun meci sau pnm nici trei minute. Asa si?
❗ Uite, acum ca, in sfarsit, toata lumea stie ca fiul meu, ala mediocru, a avut 750€/luna, nu vrei sa faci tu publice toate salariile celor 50 de jucatori adusi prin contract? Ca vad ca pe al lui fiu-miu l-ai facut public.
❗ V-a saracit copilul meu cu 750€/luna sau aia cu 5 – 6 – 9000 €/ luna. PE LUNA, ai inteles? Si au intrat in teren fix cat fiu-miu, care era singurul calarasean.
❗ Si sa-ti mai spun ceva, domn’ Grama, Alex al meu, si-a gasit singur echipe, nu l-a impus tat-so Doru. Si-a facut datoria pe teren. Poate, daca semna un contract cu AMP, era acum pe statele de plata ale clubului Dunarea.
❗ Tu, copilului meu n-o sa-i ajungi nici pana la genunchi. Asta pentru ca este un tanar responsabil, vertical, care si-a luat singur viata in piept de la 14 ani , si pe care nu-l intereseaza circul pe care-l faci.
❗ Nu inteleg de unde ai acumulat atata ura?! Jignesti cu atata usurinta pe toata lumea. Pentru tine toti sunt prosti, spagari, cersetori, animale.
❗ Mi-ai jignit sotul, facandu-l cersetor si animal de buzunar al lui Viorel ivanciu (crede-ma, ca trebuie sa te mai nasti o data, sa-l ajungi din urma si sa ai performantele lui).
❗❗ pentru tine toti sunt penali cand, de fapt, tu esti un penal. Cam asa vorbeste gura targului.
❗ Vehiculati acelasi clip cu trei balarii si patru cifre, la orice postare, si tu si Cătălin Nițu. O sa ajungeti sa postati iconite si Poptamasi si tot clipul ala o sa-l dati.
Ma gandesc la personajul lui Charlie Chaplin din Timpuri Noi, ala care tot insurubeaza, si tot insurubeaza. Cam asa esti si tu;de doi ani aceleaai cuvinte urate, mistouri, atacuri la persoana, amenintari.
❗ Cred ca esti doar un individ cu o viata trista.
❗ Nu te mai lauda pentru ca tu nu costruiesti nimic! Tu doar darami iar pe cei din jurul tau ii bagi in mocirla ta.
cu ăl mai al dracu respect,
O MAMA

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *