POLITICA — 25 august 2020 at 20:38

7 ÎNTREBĂRI PENTRU ADEVĂR

by
1. Domnule Grama, nu ocupați nicio funcție în cadrul clubului Dunărea Călărași și nu v-am invocat numele în scrisoarea mea deschisă. Dacă ceea ce spun nu vă vizează și nu ar fi adevărat, de unde aceste reacții fără bărbăție din partea dumneavoastră? De ce îmi atacați băiatul in mod repetat si pe nedrept, ca răspuns la felul în care e condus clubul Dunărea? Prima măsură a conducerii clubului după retrogradare, fix a doua zi!, nu a fost să mulțumească suporterilor pentru susținere, să se asigure că partenerii și sponsorii rămân alături de echipă, să treacă direct la conturarea strategiei în noul context… NU! Ci să reziliezi contractul băiatului meu. De atunci am înțeles că îl folosiți în această luptă. Dar nu vă onorează asta, fiți bărbați!
2. De ce sunt eu cerșetor, am cerut vreun leu cuiva? Credeți că aș avea nevoie? De ce mă jigniți? De ce vă supără atât de mult faptul că sunt oameni cărora le pasă de Dunărea?
3. Cărei “găști” mă alăturați, domnule “președinte” Z? Partidele vin și trec, funcțiile la fel, o repet. Fiți sigur că singura mea gașcă este și va fi mereu cea a jucătorilor care au luptat pentru Dunărea în teren și cea a suporterilor care au crezut mereu în Dunărea. Să fiți la fel de sigur de asta ca și de faptul că locul dumneavoastră în istoria acestui club va rămâne la litera din alfabet care vă caracterizează: Z.
4. Care este dovada că eu am acționat vreodată în instanță clubul Dunărea Călărași? Să nu confundați responsabilitatea unui jucător de a-și cere drepturile consfințite prin contract, drepturi salariale neachitate de minimum 7 luni!, vizând cel mai mic dintre contractele jucătorilor de la club!, cu lupta politică pe care o duceți. Când vorbim despre Dunărea și despre fotbal, e o distanță între noi mai mare decât cea socială impusă de pandemie!
5. Eu nu am condus clubul Dunărea și nu apăr conducători din alte perioade, pe care să îi pun în balanță cu cei de acum. Asta fac, în schimb, majoritatea suporterilor. Ce fac eu este să întreb, pentru că îmi pasă de Dunărea: câți fotbaliști care au prins sub 100 de MINUTE la Dunărea au fost plătiți din bani publici cu multe mii de euro lunar? De ce nu faceți publice și contractele lor?
6. Ce antrenori am pus eu la Dunărea? Ce conducători am numit eu la Dunărea? Nu confundați numirile interesate cu sfaturile pe care le-am oferit și le voi oferi oricând, cu bună credință, dacă îmi sunt cerute, pentru Dunărea! Profesioniștii se plătesc la timp și cu salarii care să garanteze performanța. Nu îi avem, atunci ajungem la… Z!
7. Care sunt obiectivele administrației clubului Dunărea? Care este viziunea de dezvoltare a clubului la nivel juvenil? Ne puteți prezenta strategia comercială și de marketing? Care sunt principiile relației cu fanii? Cum se argumentează strategia de transferuri a clubului? Pe termen mediu? Dar pe termen lung? Care sunt beneficiile pe care le poate oferi actuala administrație a clubului potențialilor sponsori din comunitatea călărășeană? Care considerați că sunt lucrurile care îi fac pe călărășeni să simtă că Dunărea e echipa lor? Rezumând într-o singură întrebare: DACĂ VĂ PASĂ DE DUNĂREA, CE FACEȚI PENTRU EA ȘI NU PENTRU VOI?
P.S. “Motanul” mă strigau colegii de școală și prietenii din copilărie. Nu sunteți nici una, nici alta. Mai târziu, așa mă strigau toți din galeria Dunării, pe stadion, când eram fotbalist. De lumea asta sunteți așa de de străini, încât e penibil să îl utilizați.
Domnule Grama, un gram de decență!

Comments are closed.