SPORT — 2 ianuarie 2018 at 23:52

Modelu negociază cu un jucător care a refuzat-o pe Dunărea

by

Formatia antrenata de catre Virgil Nitoi pregateste o campanie de transferuri asa cum nu s-a mai vazut.
Dintre cele trei reprezentante ale judetului Calarasi in Seria C2, Inainte Modelu este cea mai solida grupare. Experienta tehnicianului si buna organizare a clubului i-au facut pe modeleni sa petreaca Sarbatorile de Iarna fara grijile retrogradarii.
„Modena” nu se multumeste insa cu putin si incearca in aceasta iarna sa aduca jucatori cu experienta. Primul pe lista primarului Gheorghe Dobre este Silviu Matei, de la Dunarea Calarasi. Urmeaza, apoi, la recomandarea lui Costica Stefan, Victor Petre, jucator ce in toamna a jucat in Liga Tractoristilor, la Spicul Valcelele.
Clubul condus de catre Victor Neagu negociaza insa intens cu mijlocasul Costin Mihut, de la Dunarea Ciocanesti. Acesta s-a evidentiat in trecut ca un jucator capricios, dar acum pare decis sa isi arate valoarea ca fotbalist. Pentru el ar fi ultimul tren, dupa ce in primavara lui 2017 a preferat sa plece de la Dunarea Calarasi, unde avea un salariu de 2.000 de lei, pe motiv ca este lovit de ghinion.
Inainte Modelu ar putea sa nu mai beneficieze in retur de serviciile lui Daniel Gheorghe. Atacantul crescut de Dunarea Ciocanesti este curtat de Metaloglobus Bucuresti si Axiopolis Cernavoda. Modelenii isi vor relua antrenamentele la 15 ianuarie.

Comments are closed.