SPORT — 9 decembrie 2017 at 22:34

Un jucator de la Chirnogi este acuzat ca facea blaturi pe banda rulanta

by

Gabriel Iosofache joaca pentru Victoria Chirnogi, insa este dorit si de Venus Independenta si Mostistea Ulmu.
Antrenorul echipei Dacia Unirea Brăila, Alin Pânzaru, îi acuză pe jucătorii Costel Roşu şi Gabriel Iosofache că „au vândut meciuri în draci”, el calificându-i pe fotbalişti drept „blatişti ordinari”, informează digisport.ro.
„Au fost jucători care au avut tot felul de preocupări, orice altceva decât fotbal. Au fost unii care au început să vândă meciurile, precum Roşu şi Iosofache. Au fost nişte blatişti ordinari, nenorociţi. Au vândut meciuri în draci! Cei care au rămas nu s-au complăcut, dar au acceptat astfel de jucători lângă ei, care le-au cerut să joace la 1 pauză / 2 final. Din păcate, am aflat târziu şi jucătorii nu ne-au informat. O să jucăm cu sabia deasupra capului, dar trebuie să aducem caractere, nu blatişti ordinari. S-au apucat de vândut meciuri, pentru că n-au avut bani. Lumea nu e proastă şi de aia îi înjură. Roşu a fost vânzătorul echipei, nu un golgheter! Probabil că merităm asta, din moment ce i-am acceptat aici”, a spus Pânzaru, după meciul pierdut de Dacia Unirea Brăila în faţa Ştiinţei Miroslava, scor 1-4, în etapa a XXI-a a ligii secunde.
Preşedintele clubului, Auraş Braşoveanu, a declarat că ar vrea ca la nivelul Ligii a II-a să se creioneze o listă cu jucători asupra cărora există suspiciuni. “O declaraţie a antrenorului pe care clubul o va susţine şi o va detalia în momentul în care va fi nevoie. Avem declaraţiile unor jucători care au fost în situaţia de a fi invitaţi să participe la astfel de “jocuri”. În momentul în care am avut certitudinea că ceva este putred am luat măsuri. La prima adunare în plenul ligii a doua mai mulţi colegi vrem să propunem creionarea unei liste de jucătri asupra cărora există suspiciuni, astfel încât să rămână în afara fenomenului”, a afirmat Braşoveanu la Digi Sport.
Potrivit digisport.ro, Iosofache a jucat ultimul meci pentru Brăila la 11 noiembrie, fiind schimbat la pauză. Atunci, Dacia Unirea a pierdut la Satu Mare cu 2-3, după ce a condus la pauză cu 2-1. În acel joc a evoluat şi Roşu, care a fost chiar integralist. Din acel moment, cei doi nu au mai apărut în echipa Brăilei.

Comments are closed.