SPORT — 4 decembrie 2017 at 22:49

Solomon este dorit de "echipa păcii"

by

„Lanterna rosie” din Liga Tractoristilor si-a creionat deja strategia pentru returul campionatului.
Progresul Fundulea a fost ciuca batailor in turul campionatului, iar acum se afla pe ultimul loc in campionat, cu doar trei puncte. Trei puncte pe care le-a obtinut la „masa verde” in urma unei contestatii depuse la jocul de la Crivat. Acum, „lanterna rosie” este pregatita sa se transforme intr-o forta.
Viorel Solomon, cel care a avut parte de un sezon de toamna extrem de agitat la Cuza Voda, este dorit la Fundulea. Fostul arbitru a confirmat negocierile. „Voi lua o decizie in zilele urmatoare, din moment ce la Cuza Voda eu nu mai sunt dorit. Nu mi se pare normal sa fiu injurat de spectatori si de jucatorii din localitate la finalul unui meci castigat”, a spus tehnicianul.
Acesta a vorbit si despre strategia celor de la Fundulea. „Vom aduce jucatori de la Targoviste, asa mi-a spus primarul de la Fundulea. Am incredere in vorbele sale. Cred ca vom face treaba buna impreuna. Saptamana aceasta voi merge la Sarulesti, ca sa-i vad pe baieti la meciul de Cupa. Pentru mine este important sa castigam un trofeu”, a spus Solomon.
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *