SPORT — 4 decembrie 2017 at 17:15

Alertă la Călărași după ce Dunărea s-a distanțat la 7 puncte de Chindia Târgoviște

by

Formatia antrenata de catre Dan Alexa s-ar putea muta la Modelu in primavara anului viitor.
Dunarea Calarasi se afla pe locul doi in Liga a 2-a, loc ce asigura promovarea directa pe prima scena a fotbalului romanesc. Distanta fata de ocupanta locului al treilea, Chindia Targoviste, este de sapte puncte in acest moment, astfel ca in orasul de pe Borcea autoritatile locale au intrat in alerta.
Multa lume se intreaba in ce localitate vor juca elevii lui Dan Alexa dupa ce vor promova in Liga I. Autoritatile locale au un plan prin care Dunarea sa nu fie nevoita sa se mute mai departe de Modelu. Saptamana aceasta va avea loc o sedinta in cadrul careia vor fi puse la punct toate detaliile.
In pauza de iarna, calarasenii vor renunta la sapte jucatori din actuala echipa si vor aduce in locul lor doar cinci oameni. Se va pune accent pe calitate, nu pe cantitate. Printre cei doriti este si Alexandru Stoica, jucator ce a mai evoluat la Dunarea in urma cu doua sezoane.
In ceea ce priveste problemele de infrastructura, se incearca rezolvarea lor cat mai urgenta. Suprafata de joc trebuie schimbata in totalitate, astfel ca se ia serios in calcul mutarea echipei la Modelu in sezonul de primavara. O alta hiba este reprezentata de vestiare, insa exista un plan prin care acestea sa fie construite in spatele tribunei a doua.
Dunarea va cauta sa-si faca inca din aceasta iarna o echipa cu care sa poata supravietui pe prima scena a fotbalului calarasean. Daca la club nu va ajunge un om cu potenta financiara, atunci sunt toate sansele ca gruparea de pe Borcea sa se prezinta in Liga I in acelasi stil precum al celor de la Juventus Colentina. Din banii autoritatilor locale si din cei obtinuti din drepturile tv nimeni nu poate spera la salvarea de la retrogradare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *