SPORT — 21 noiembrie 2017 at 12:01

Prima reactie a lui Viorel Solomon dupa scandalul cu Emil Constantinescu

by

In judetul Calarasi se cere la unison suspendarea jucatorului cu dubla legitimare.
Zarea Cuza Voda se prabuseste usor, dar sigur. Jucatorul Emil Constantinescu s-a dat de gol. Joaca atat pentru Venus Bucuresti, cat si pentru formatia antrenata de catre Viorel Solomon. Tehnicianul recunoaste ca este in ceata dupa tot acest scandal.
„Eu nu am vorbit cu el. Nu vreau sa mai aud de el. Au vorbit colegii lui, cei din Constanta, care i-au spus ca si-a batut joc de el. Puteam pierde toate meciurile din cauza lui. Eu vreau sa fie suspendat. Nu mai are ce cauta la noi la echipa”, a spus Solomon.
Comisia de Disciplina si Etica din cadrul AJF Calarasi va lua astazi o decizie cu privire la Emil Constantinescu. Mai mult ca sigur, acesta va fi suspendat. In schimb, la Cuza Voda nu se anunta nici un fel de masuri impotriva celor care au facut transferul.
 

4 Comments

  1. Solo stia desrul de bine el sa fie suspendat asa a facut cu jak si Alexoiu cei care au jucat pt Zarea se batea cu pumnii in piept cand la adus pe Emil la echipa ca a facut cel mai bun transfer Cand i au contestat Curcani ca jak nu avea cum sa fie transferat ca nu inregistrase nimeni contractul de jucator profesionist AJF putea sa se sesizeze si sa faca ceva acum sa se spele cu ei pe cap in frunte cu Solo ,Solo e cel mai mare tepar Acum 2 saptamani a luat legatura cu un jucator de la fundulea ca sa se duca acolo adica sa autopropus la Fundulea pai baaaaaaa Tepare cine te mai ia ca Antrenor aduci numai jucatori cu dubla legitimare si stiai destul de bine ca si Emil Constantinescu are dubla legitimare Aviz AJF fundasul central de la Manastirea e la fel joaca in acelasi campionat cu Emil Constantinescu Sesizativa ca uite asa stricati fotbalul in jud Calarasi Aveti Taxele mari Dar nu faceti nimic in privinta jucatorilor cu dubla legitimare daca ati fi fost niste oameni cu caracter si vroiati sa nu se.mai intample asa La Legitimarea jucatorului sa vina el in persoana si sa va arate si buletinul ca s au facut multe chestii cu fals in buletine si de aici au aparut pzele jucatorilor cu alt Nume sa va fie rusine

  2. Solo un impostor a mancat banii celor de la Zarea a adus jucatorii de la divizia C de la Constanta si nu au putut sa faca diferenta in meciul cu Partizan Crivat a adus un varf de la constanta era o petarda de om si ii dadea 250 lei indiferent de rezultata si Marusoi Atacantul si golghetarul echipei era un adevarat varf si nu lua nici un banut doar ce.le dadea Primarul 100 lei de victorie dar Primarul nu stia probabil ca Solo ii daduse teapa cu jucatorii de la Constanta deci…… si va spun Solo sa nu mai fie luat la nici o echipa e un mare Tepar si un om care isi vede doar ingeresul lui atat daca el lua 1000. lei pe luna ce il mai interesa de jucatorii din comuna Cuza Voda ? …..a zis ca jucatorii de acolo nu au valoare dar primaru nu stia ca el ii baga jucatori pe gat ca sa ii ia bani 250 lei indiferent de rezultat dar nu i au batut pe Crivat si inca ceva Domnul Viceprimar din cuza voda Stie fotbal si ar face o echipa formidabila daca ar veni la fiecare meci aproape de Domnul Dan

    • Domnule „bondar”,esti total dezinformat!!!In primul rind nu eu am fost cel care a adus cei 3 jucatori de la Constanta.In al doilea rind,nu eu am fost cel care am solicitat sa ma duc la Funfulea.Si in ultimul rind…..vorbesc rezultatele mele ca si antrenor despre mine!!!!DAR STII CUM ESTE PROVERBUL ALA????CIINI MOR DE DRUM LUNG SI PROSTII DE GRIJA ALTORA!!!!CAM ASA ESTI TU”bondarule”!!!!!