Special — 21 iunie 2017 at 06:32

Lovitură sub centură! Somații de plată primite de arbitri de la ANAF

by

N-au scapat nici macar observatorii care au participat la meciurile organizate sub „umbrela” AJF Calarasi.
In ultimele zile, mai multor arbitri si observatori de joc din judetul Calarasi le-au sosit acasa „felicitari” prin erau erau somati de catre Administratia Nationala de Administrare Fiscala sa-si plateasca impozitul pe sumele incasate ca barem in urma jocurilor la care au fost delegati in anul 2012.
Valoarea sumelor imputate de catre ANAF nu este mare, insa problema o reprezeinta faptul ca la acea vreme arbitrilor si observatorilor le-au fost retinute darile de catre AJF Calarasi, insa acesta nu au fost virate mai departe de catre Bratu Cataros, presedintele de atunci al forului fotbalistic judetean.
Dupa ce le-a confiscat marfa babelor care vindeau patrunjel pe marginea drumului si a recuperat de la marii afaceristi ai tarii toate datoriile pe care acestia le aveau fata de bugetul de stat, acum ANAF a ajuns sa salveze tara cerandu-le arbitrilor calaraseni sa-si plateasca impozitele pentru participarea la meciurile de acum cinci ani.
Fluierasii au platit aceste dari in momentul in care au incasat baremul de arbitraj, insa banii nu au mai ajuns la ANAF. Pentru ca traim intr-o tara defecta, in care statul nu e interesat sa corecteze greselile, ci sa profite de pe urma lor, arbitrii vor baga mana din nou in buzunar, desi normal ar fi fost ca aceste sume sa-i fie imputate celui care s-a ocupat de activitatea AJF Calarasi la acea vreme.
In plus, desteptii de la ANAF n-au tinut cont de faptul ca in istoricul arbitrilor apar sume incasate si in lunile in care fotbalul calarasean era in vacanta, ceea ce dovedeste ca documentele depuse de catre conducerea de atunci a AJF Calarasi contin mari erori si au fost intocmite doar pentru a se justifica activitatea contabila a institutiei.
Arbitrilor le este frica acum de somatiile de plata care le vor fi trimise anul viitor pentru ca nu se stie cate meciuri au avut arbitrate din „pix”. Umbla vorba printre ei ca la acea vreme erau intocmite rapoarte fictive de arbitraj pentru a fi scosi bani din contul clubului pentru achizitia de peste.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *