Special — 7 aprilie 2017 at 15:51

Burleanu s-a răzgândit. Nu mai merge la meciul de la Independența

by

Președintele FRF, Razvan Burleanu, a ratat o sansa unica in viata, aceea de a vedea pe viu un meci din Liga Tractoristilor.
E sarbatoare mare in aceste zile la Calarasi. Echipa nationala de futsal joaca un turneu de calificare la „europeanul” de anul viitor. De la un asemenea eveniment nu lipseste nici Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.
Initial, seful fotbalului romanesc isi fixase in program si prezenta la meciul dintre Venus Independenta si Victoria Lehliu Gara, contand pentru etapa a 22-a a Ligii Tractoristilor. Ar fi zabovit acolo in prima repriza, dupa care trebuia sa dea fuga la Modelu, pentru meciul dintre echipa lui Virgil Nitoi si CS Tunari.
Din pacate, planurile lui Razvan Burleanu au fost date peste cap, iar presedintele FRF va ajunge la Calarasi direct pentru festivitatea de deschiderea a turneului de calificare. Duminica insa, seful de la Casa Fotbalului va fi prezent la turneul de cadeti care se va desfasura la Calarasi, sub inaltul patronaj al Asociatiei Judetene de Fotbal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *