SPORT — 30 ianuarie 2017 at 14:12

Maimon, actor într-o nouă telenovelă

by

El vrea s-o lase pe actuala ca sa se iubeasca cu alta, care parca l-ar vrea, parca nu!
Marius Gheorghe – Maimon, fotbalistul fenomen al Ligii Tractoristilor, ar putea juca lejer intr-o telenovela precum Suleyman Magnificul. De fiecare data cand isi schimba echipa, in jurul transferului apare intriga, nemultumire, dramatism si tot ce mai trebuie pentru ca tensiunea sa fie la cote maxime.
Ajuns in vara anului trecut la Duarea Ciocanesti, Maimon s-a plictisit deja de salariul dolofan pe care il are la clubul condus de catre Adrian Gatlan si vrea sa plece. Nu la o echipa mai mare, nu la un salariu mai bun, ci la Tricolorul Jegalia, formatie care activeaza in Categoria Remorca – Seria B, avand sanse mari sa ajunga macar la barajul pentru promovarea in Liga Tractoristilor.
Alexandru Vasile este fiul primarului din comuna Jegalia si se ocupa de echipa de fotbal. Explica foarte clar care este motivul pentru care Maimon vrea sa joace din aceasta primavara la Tricolorul. „El lucreaza la firma mea. L-am angajat pentru ca am copilarit impreuna. A venit si m-a rugat sa-i dau un loc de munca. Nu scapa de gura lu’ taica-su, care i-a spus sa se duca si sa munceasca, nu sa stea de pomana. Are dreptate omul. El se ducea la doua antrenamente pe saptamana la Ciocanesti si sambata la meci. In rest, era mereu la bautura. Risca sa devina alcoolic. A venit la mine si l-am angajat, insa acum vrea sa vina sa joace pentru Jegalia”, a explicat Vasile.
„Eu l-am sfatuit sa se duca in continuare la Ciocanesti, pentru ca acolo se joaca un fotbal organizat. Noi, la Onoare, nu prea avem nevoie de el, chiar daca e foarte bun pentru noi. Adversarii pe care ii intalnim sunt foarte slabi si vom ajunge cel putin la baraj si fara Maimon. I-am explicat lucrurile astea, i-am zis ca nu ii dau nici un ban, dar el spune in continuare ca vrea sa vina la Jegalia. Aici sunt prietenii lui, ii place sa stea cu ei la bautura dupa meci. La Ciocanesti nu prea este lasat sa faca lucrul asta. In plus, trebuie sa mearga cu autobuzul 70 de kilometri ca sa se duca la antrenament. La inceput n-a avut problema asta pentru ca acolo era si Ene si mergea cu masina acestuia”, sustine finantatorul celor de la Jegalia.
Marius Gheorghe – Maimon a incercat sa devina jucatorul liber, insa memoriul sau a fost respins de catre comisia de specialitate din cadrul AJF Calarasi. Mijlocasul crescut de Agricola Borcea este nemultumit de faptul ca el nu primeste salariu in pauza competitionala.
Cornel Ticu, antrenorul celor de la Dunarea Ciocanesti, nu isi doreste o despartire de jucator. „A fost platit foarte bine la noi, asa cum ne-am inteles. A primit bani in avans de fiecare data cand a cerut. Nu vom fi de acord cu o despartire chiar asa de usor precum vrea el. Foarte probabil, daca va pleca, va fi numai sub forma de imprumut”, a spus tehnicianul.
De la echipa sa va pleca si portarul Enuta Botezatu. „N-avem nici o problema cu aceasta despartire. A fost neserios. A plecat in strainatate fara sa ne anunte. Insa el a venit la noi doar pentru prime, nu vrem sa-l pastram. Poate sa mearga la Jegalia, daca asta isi doreste”, a completat Ticu.
Tricolorul Jegalia se afla pe locul al doilea in Categoria Remorca – Seria B, la trei puncte in spatele celor de la Zarea Cuza Voda. In turul campionatului, Jegalia s-a impus la Cuza Voda, insa a pierdut meciul la „masa verde”. In primavara, jocul dintre cele doua formatii se anunta o adevarata finala. Deja gazdele vor sa ceara arbitri din alt judet pentru acest derby.

No Comments

  1. Rectifica : Mijlocasul crescut de Avantul Pietroiu este nemultumit de faptul ca el nu primeste salariu in pauza competitionala.

  2. Bun de tot titlu. Curata telenovela.
    Păcat ca actorul principal este un foarte bun fotbalist pentru care „anturajul” poate fi decisiv în cariera fotbalistica. Se vorbea de un transfer în liga 3 dar uite ca acum a ajuns sa joace în „remorca”….. Sau sa nu cada și de acolo și sa mearga pe jos

  3. Da, Maimon a plecat de la PIETROIU la Borcea si asa mai departe… Intr-adevar este un jucator foarte bun ce si-l doareste multe echipe..dar nu prea este serios cand nu are langa el prietenii lui. Este altceva cand joci pentru echipa ta din sat!

  4. Vino inapoi la PIETROIU MEMO !!!!! Sunt 4,5 jucatori la Borcea care joaca, hai acasa!!!!!! intorceti-va !!!

  5. Suleyman Magnificul

    Eu zic sa cereti arbitri din alta tara , nu din alt judet , deoarece Capatina ala de la Cuza – voda este ,,smenar „si umbla cu ,,prostii” la arbitri .

  6. Maimon sa saturat de prosteala lui Ticu și nu vrea sa mai audă de ei îl cunosc bine e foarte căpos și nu mai vine la echipă se lasă de fotbal și la Ciocănești nu mai joaca.