SPORT — 30 ianuarie 2017 at 23:10

Alungat de la fotbal, Ivanciu s-a mutat la echipa de handbal

by

Dunarea Calarasi intalneste marti seara, cu incepere de la ora 20:00, pe CSM Bucuresti, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei la handbal masculin. 
Nu a existat in istoria recenta a sportului calarasean un sustinator atat de aprig al fotbalului din orasul de pe Borcea precum a fost Viorel Ivanciu. Prezenta sa in viata echipei in perioada 2012 – 2016 a fost una cat se poate de benefica pentru Dunarea. Cine nu recunoaste acest lucru inseamna ca e hapsan.
In vara anului trecut a devenit viceprimar al municipiului resedinta de judet, dupa care au inceput sa apara problemele. N-au mai fost aceleasi rezultate la fotbal, s-au ivit contrele politice si s-a ajuns astfel la indepartarea lui Ivanciu din fruntea echipei de fotbal. Desi n-a avut niciodata o functie executiva la Dunarea, actualul viceprimar a fost cel care lua deciziile, nu inainte de a se consulta cu cei din subordinea sa, dar si cu Marian Dinulescu, vicepresedinte al Consiliului Judetean.
Viorel Ivanciu nu iese insa definitiv din viata sportiva. De curand a fost mandatat sa mearga in fata jucatorilor echipei de handbal si sa le explice care este situatia financiara a clubului ce il are ca presedinte pe Ion Dumitru. „Ne-a vorbit frumos. Ne-a cerut rabdare si ne-a rugat sa facem tot ce depinde de noi pentru ca spectatorii care vin la meciuri sa plece fericiti catre case. Din cauza bugetului care nu a fost intocmit nici macar la nivel national, vor fi cateva intarzieri in perioada urmatoare”, a povestit unul dintre jucatori.
Venirea viceprimarului langa echipa de handbal reprezinta un mare castig pentru echipa antrenata de catre Adrian Petrea. Viorel Ivanciu este un foarte bun organizator, capitol la care clubului lui Ion Dumitru a suferit destul de mult de la infiintarea sa, in urma cu doi ani si jumatate.

Comments are closed.