SPORT — 29 ianuarie 2017 at 19:32

Dunarea a ramas iar fara portar. Selaru se opereaza la menisc

by

Dunarea Calarasi joaca marti, 31 ianuarie, cu incepere de la ora 20:00, in compania celor de la CSM Bucuresti, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei la handbal masculin.
Marti seara, cu incepere de la ora 20:00, in Sala Polivalenta din Calarasi, Dunarea incearca sa-si salveze sezonul mediocru pe care il parcurge din cauza stangaciilor pe care conducerea clubului le-a facut anul trecut. Calarasenii vor da piept cu CSM Bucuresti intr-un meci contand pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei la handbal masculin.
Bucurestenii sunt castigatorii de anul trecut ai trofeului si vin acum in orasul de pe Borcea ca mari favoriti la calificarea in Final Four! Pentru Dunarea se anunta o partida deosebit de dificila. Antrenorul Adrian Petrea nu va putea conta pe serviciile lui George Selaru.
Portarul venit in toamna anului trecut de la CSU Suceava este accidentat si urmeaza ca marti sa fie operat la Constanta. Selaru are probleme la menisc si nu va putea intra in poartea Dunarii mai devreme de 1 martie. In aceste conditii, calarasenii vor fi nevoiti sa inceapa meciul cu Nikolay Sorokin intre buturi.

Comments are closed.