SPORT — 28 ianuarie 2017 at 23:50

Dunarea s-a distrat cu Valcelele. Mircea Stefan a marcat iar

by

Formatia antrenata de catre Adrian Mihalcea a castigat cu 7-0 cel de-al doilea meci de pregatire din aceasta iarna.
Nici o emotie pentru Dunarea Calarasi in meciul amical jucat sambata de dimineata pe terenul sintetic de la Modelu. Calarasenii au trecut cu 7-0 de modesta Spicul Valcelele, echipa clasata in acest moment pe locul opt in ierarhia Ligii Tractoristilor.
Antrenorul Adrian Mihalcea incepe usor sa cristalizeze o formula de echipa cu care va aborda meciul cu CS Mioveni, programat la 25 februarie, in deplasare. Fata de turul campionatului, cele mai multe schimbari se anunta in linia mediana, acolo unde se va miza pe Danciu, Puscas, Cristea si Ciocalteu. Din pacate, in formula de start la jocul cu Valcelele a aparut un singur calarasean. In conditiile in care Bogdan Sandru n-a evoluat, fiind racit, Taranu’ l-a folosit in locul acestuia pe Silviu Matei.
Golurile calarasenilor au fost reusite de catre Danciu, Kanda (2), Ciocalteu, Ibrian, Stefan si Balint. Mircea Stefan si Ciocalteu arata o forma buna in aceasta runda, cei doi jucatori reusind sa-si treaca numele pe lista marcatorilor si la jocul de saptamana trecuta, castigat cu 2-1 in fata celor de la Unirea Slobozia.
Primele doua jocuri oficiale din acest an vor fi in compania unor adversari cu pretentii. Dupa deplasarea de la Mioveni, la Calarasi se va prezenta FC Brasov. Eficienta transferurilor din aceasta iarna marcata de schimbarea modului de finantare a clubului de catre autoritatile locale se va vedea abia dupa primele doua intalniri. Foarte probabil, prima etapa va fi amanata cu o saptamana din cauza conditiilor meteo neprielnice. Deja echipelor li s-a transmis pe cai neoficiale sa-si programeze meciuri amicale si pentru data de 25 februarie.
Deocamdata Dunarea si-a stabilit intalniri doar cu SC Popesti Leordeni, la 4 februarie, si Inainte Modelu, la 8 februarie. Se poate observa ca in calendarul calarasenilor nu exista deocamdata nici un joc in compania unui adversar puternic.

Comments are closed.