SPORT — 25 ianuarie 2017 at 05:40

Selaru nu mai pleaca la Agricola Borcea

by

Liderul Ligii Tractoristilor continua si in retur fara a avea pe banca un antrenor.
Agricola Borcea se afla pe primul loc in campionatul judetean de fotbal, insa lucrurile sunt departe de a fi perfecte la formatia primarului Aniel Nedelcu. Echipa va continua si in retur fara antrenor, in ciuda promisiunilor facute in toamna anului trecut. De asemenea, nu exista un delegat care sa se ocupe de relatia cu AJF Calarasi, insa probleme exista si in ceea ce priveste situatia juridica.
In acest moment, Agricola Borcea functioneaza ca o asociatie sportiva fara drept juridic. In aceste conditii, liderul de acum al Ligii Tractoristilor nu va putea participa la barajul pentru promovarea in cel de-al treilea esalon al fotbalului romanesc.
Iarna aceasta, Aniel Nedelcu a cautat sa intareasca lotul de jucatori. Astfel, l-a convins pe Alin Tene sa joace sub comanda sa, promitandu-i un salariu lunar de 2.000 de lei. Agricola a fost interesata si de serviciile lui Alexandru Selaru, de la Victoria Chirnogi.
In urma negocierilor pe care le-a purtat cu Nedelcu, chirnogeanul a ales sa decline oferta liderului Ligii Tractoristilor. Dorit si de Dunarea Ciocanesti, Selaru a preferat sa ramana la Chirnogi, acolo unde exista stabilitate financiara, iar conducerea clubului nu pune presiune pe jucatori.

No Comments

  1. De unde are primaru asta atitia banii promoveaza poate Dar sigur se duce la mititica cit de curind intra curte de conturi peste el da salariu de 2000 pe luna la semnatura 2000-3000 la gasit toti mercenary pasta vaca de muls culmea ironii sa nu termine pe primu loc atunci e beleaua