SPORT — 25 ianuarie 2017 at 22:45

Dunarea s-a inteles cu un atacant care a "inscris" la nume grele din showbiz

by

Viitorul sportului calarasean ramane invaluit in mister. Intre timp, jucatorii sunt tot mai tentati sa paraseasca orasul de pe Borcea.
Primarul Daniel Dragulin a fost anuntat miercuri despre cum ar putea ajuta in continuare sportul local, insa nu a luat nici o decizie. Edilul este presat de opinia publica sa se miste repede, altfel viitorul sau politic va fi compromis. Joi va fi randul lui Vasile Iliuta sa afle care este noua solutie de finantare a structurilor sportive locale. Presedintele Consiliului Judetean Calarasi nici nu concepe sa nu sprijine in continuare activitatea echipelor de fotbal si de handbal.
Pana cand lucrurile vor fi limpezite, conducatorii, antrenorii si jucatorii se prefac ca traiesc o viata minunanta. Echipa de fotbal, de exemplu, a batut palma cu atacantul Catalin Tira, in varsta de 23 de ani. Acesta se anunta o mare speranta a fotbalului romanesc, insa a ajuns acum tocmai in esalonul secund din cauza vietii tumultoase pe care o duce in afara terenului.
Ca fotbalist, noul jucator al Dunarii a trecut pe la Dinamo, Udinese, Lazio, Den Haag, FC Brasov, Concordia Chiajna, Rapid Bucuresti si Neftchi Baku. Deocamdata nu a confirmat la nivel inalt, nefiind un marcator autentic decat in viata privata. Catalin Tira a devenit celebru nu pentru rezultatele sportive, ci datorita tatal sau, Fanel Tara, fost „capitan” al Rapidului, dar si pentru relatiile amoroase pe care le-a trait alaturi de Anda Adam si Ilinca Vandici.
Gruparea de pe Borcea isi va continua campania de transferari. Miercuri este asteptat la Calarasi atacantul Alexandru Avram, ultima oara la FC Harman. Jucatorul apartine celor de la FC Brasov si spera sa obtina acordul de transfer din partea „stegarilor”. Galatean la origini, Avram a fost aproape de un transfer la Dunarea si in toamna anului trecut, insa calarasenii au refuzat sa faca mutarea din cauza unor „strambe” bagate de catre Cornel Talnar.

Comments are closed.