SPORT — 24 ianuarie 2017 at 23:53

Dragulin nu-l mai vrea pe Dumitru sef la echipa de handbal

by

Primarul Calarasiul este cel care taie si spanzura la HC Dunarea Calarasi.
Daniel Dragulin si Vasile Iliuta au batut palma. Primarul se ocupa de handbal, iar presedintele de fotbal. Miercuri este ziua in care vom vedea daca cei doi politicieni isi doresc ca activitatea sportiva sa mearga mai departe. Cert este ca nu pot trage obloanele pentru ca presiunea care apasa pe umerii lor este uriasa.
Anul trecut, HC Dunarea Calarasi a avut un buget de 50 de miliarde de lei vechi. Suma este uriasa! Rezultatele au fost penibile. Echipa a prins cu greu si cu eforturi uriase un loc in play-off. Apoi a urmat dezastrul din toamna, dar nu inainte ca Ion Dumitru sa aduca, intr-o secretomanie ce s-a dovedit a fi de-a dreptul caraghioasa, antrenor care a dus handbalul calarasean in jos.
Presedintele gruparii de pe Borcea s-a vaitat mereu ca nu sunt bani la club si ca face totul cu pasiune. S-a retras pentru ca il injura lumea pe Facebook, iar acum asteapta si o decizie din partea autoritatilor locale pentru ca inlocuirea sa din functie sa fie oficializata.
Daniel Dragulin nu-l mai vrea pe Dumitru la handbal nu doar pentru ca acesta a fost de partea lui Raducu Filipescu atunci cand fostul presedinte al Consiliului Judetean s-a aflat in razboi cu primarul. Motivul asta nu are nici o legatura cu sportul sau cu performanta manageriala.
Dumitru a avut rolul sau in viata handbalului calarasean, insa este departe de a fi un om atat de priceput incat sa conduca un club sportiv. Dragulin are toate motivele sa-l schimbe din moment ce rezultatele au fost proaste nu doar pe linie sportiva. Dunarea are o imagine proasta la nivel general, dar are si multe datorii.
La meciul de handbal dintre gruparea de pe Borcea si HC Farul Constanta au asistat aproximativ 1.400 de spectatori, care au donat insa numai 2.300 de lei. Asta inseamna cam salariul pe o saptamana al unui handbalist slab. Asa cum sunt multi la Calarasi in aceasta perioada.
Calarasenii au castigat cu 39-30 partida de verificare cu gruparea de pe Litoral si sunt acum cu gandul la meciul de saptamana viitoare, in compania celor de la CSM Bucuresti, din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei. Jocul este programat marti, 31 ianuarie, cu incepere de la ora 20:00.

No Comments

  1. 2300 lei e salariul pe o saptamana a unui jucator f bun la handbal( aici gresesti) dar nu aici e problema. Suporterii au dovedit prin prezenta lor numeroasa ca sunt alaturi de echipa si nu renunta la handbal.
    Urmeaza sa vedem daca si autoritatile gandesc la fel

  2. Daca stam sa ne gandim ca anul trecut au fost cheluiti peste 1.2 milioane euro cu echipa de handbal si rezultatele au fost absolut ridicole, merita acest sport sa fie aspirator de bani pentru comunitate?
    Cu siguranta, nu!
    Si la cat se spune ca este iubit handbalul in urbea noastra, nu au fost in stare sa umple sala.