SPORT — 23 ianuarie 2017 at 19:03

Mutare soc in Liga Tractoristilor. A dat Rosetiul pe Gradistea

by

Bursa transferurilor in fotbalul judetean. Echipele se pregatesc pentru meciurile din primavara.
Intr-o perioada in care intreaga miscare sportiva calaraseana este in stare de soc din cauza unui posibil colaps financiar provocat de un raport perfect legitim al Curtii de Conturi, formatiile din Liga Tractoristilor incep sa se agite tot mai mult pe piata transferurilor.
Astfel, Venus Independenta, campioana de opt ori la nivel judetean, a reusit sa-l transfere pe portarul Chirita, de la Dunarea Ciocanesti. In aceste conditii, Cornel Ticu va fi nevoit ca in partea a doua a sezonului sa se descurce cu Craciun si Smaranda, ceilalti doi portari ramasi acum la echipa.
Bomba acestei ierni vine insa de la Gradistea. Formatia antrenata de catre Marius Lucan a reusit sa obtina semnatura lui Marcel Minea. Atacantul care a evoluat ultima oara la Spicul Roseti a mai fost dorit in aceasta iarna si de Agricola Borcea, insa a preferat sa mearga la Gradistea.

No Comments

  1. Cred cal mai are si pe ene de la borcea el a aparat primele 1o etape sau poate sa terminat inprumutu sil ia voievodu aniel inapoi ca no fi prost sa intareasca adversaru