SPORT — 22 ianuarie 2017 at 23:22

Gestul simplu prin care toti calarasenii pot arata ca sportul nu trebuie sa moara

by

Nu e nevoie sa va cumparati bilet la meciul de handbal. Este suficient sa va puneti sigla Dunarii ca fotografie de profil la contul de pe Facebook.
Ma tot intreaba lumea de ce nu scriu cine sunt vinovatii actualei situatii din sportul calarasean. E foarte simplu. Nu am certitudini, ci doar informatii venite pe diverse canale. Toate duc catre o concluzie pe care o voi face publica mai tarziu. Nu e momentul acum. Dezbinarea nu face bine intr-o astfel de situatie.
Nu vreau nici sa imi exprim parerile despre dreptatea divina. Nu e momentul sa o fac. Nu se cade sa dansezi peste cadavre. Dar sa stiti ca pe multi ii bucura aceasta situatie disperata in care a ajuns sportul calarasean. E plin Calarasiul nu de farisei, ci de idioti!
Dunarea, indiferent ca vorbim despre echipa de fotbal, futsal sau handbal, este un simbol al judetului si un reper in viata locuitorilor orasului. Pretul e foarte mare si se apropie de 100 de miliarde de lei vechi anual. Insa bucuria celor din tribune este nepretuita.
Nu sunt contabil. Sunt convins ca s-au scurs si multi bani pe langa. Nu stiu care e rezolvarea. Dar am si eu cateva pretentii acum. De cateva zile, pe Facebook curg mii de comentarii. Daca voua, calarasenilor, va pasa de Dunarea, atunci faceti bine si puneti-va sigla clubului ca fotografie de profil. Marius Paun, Cosmin Onofrei, Mircea Stefan sau Mirel Condei au facut-o deja. Veti spune ca au interes sa faca asta pentru ca de acolo isi primesc lefurile. De acord cu voi. Insa ce mai spuneti daca va zic ca Mihai Popescu, de la Dinamo Bucuresti, si Alami, de la FC Paris, au postat pe Facebook mesaje de sustineri pentru echipa la care au jucat in sezonul trecut?
Dragulin, Ivanciu, Iliuta si Dinulescu sunt personaje destul de active pe Facebook. Astept si din partea lor acelasi gest. Dunarea are nevoie de sustinere sub toate formele. In decembrie 2015, la Ivanesti s-a organizat un mare sprit, la care au fost peste 200 de persoane. Era banchetul echipei.
Pe langa jucatori, antrenori si conducatori, au fost si foarte multi atarnatori. Am taxat acest lucru la vremea respectiva si mai marii acelor vremuri s-au basicat atat de tare incat au simtit imediat nevoia sa le ia apararea. Foarte bine! Solidaritatea nu poate fi niciodata condamnata. Acum astept si eu solidaritate din partea celor care au mancat si au baut la Ivanesti. Sa vina fiecare cu cate 100 de lei la club. Nu lunar, macar anual! Evident, nu se va intampla asta. Dunarea, indiferent ca e fotbal, futsal sau handbal, a fost o vaca de muls. Acum a devenit stearpa si nimeni nu se mai uita la ea.

Comments are closed.