SPORT — 21 ianuarie 2017 at 23:56

Un fost atacant din Bundesliga a inscris pentru CSM Oltenita

by

„Napoletanii” sunt pe cale sa reuseasca cel mai rasunator transfer din istoria fotbalistica a orasului aflat la varsarea Argesului in Dunare.
CSM Oltenita si-a reluat la inceputul acestei saptamani antrenamentele in vederea participarii in returul Ligii a 3-a. In aceasta iarna, elevii lui Valentin Negru nu vor mai pleca intr-un stagiu de pregatire centralizata. Astfel, antrenamentele de ordin fizic se vor desfasura la Oltenita.
„Napoletanii” au inceput deja seria jocurilor amicale. Mai intai, miercuri au remizat, scor 2-2, cu CS Afumati, formatie ce evolueaza in Liga a 2-a. Sambata, CSM Oltenita a jucat din nou in compania unui adversar din Ilfov, reusind sa treaca cu 1-0 de FC Voluntari II. Unicul gol al meciului a fost reusit de catre Alexandru Ionita. In urma cu 7 ani, acesta reusea sa se transfere de la Rapid Bucuresti la FC Koln, pentru doua milioane de euro.
Oltenitenii incearca sa se intareasca in aceasta pauza de iarna cu o serie de jucatori importanti. Pe langa Ionita, la echipa ar mai putea ajunge si Epaminonda Nicu, campion al Romaniei cu Unirea Urziceni si participant in grupele Champions League. In amicalul cu FC Voluntari II, Negru l-a avut la dispozitie si pe Alin Ladaru, mijlocas ce in urma cu doua sezoane a imbracat tricoul Dunarii Calarasi.
 

Comments are closed.