SPORT — 9 ianuarie 2017 at 23:00

Anuntul soc facut in aceasta seara de un cunoscut om de fotbal din Calarasi

by

Probleme incredibile la una dintre echipele de traditie din fotbalul calarasean.
Romanul stie doar de foame si de frica. Altfel nu poate progresa. Se demonstreaza lucrul acesta si in Liga Tractoristilor. In aceste conditii, nimeni din judetul Calarasi nu mai are voie sa strambe din nas atunci cand in fotbalul calarasean apar jucatori din Bucuresti.
Dinamo Sarulesti este prima echipa din judet care si-a reluat antrenamentele in aceasta iarna. Juniorii au facut deja cateva sedinte de pregatire de la inceputul anului si pana acum. Insa astazi „secundul” Alexandru Lolea a rabufnit si a anuntat ca doreste sa demisioneze din cauza faptului ca foarte multi juniori au absentat de la antrenament.
Vestea a ajuns si la urechile lui Cristi Dumitru, aflat in Germania, la un schimb de experienta la Koln. Antrenorul principal al juniorilor de la Sarulesti a rabufnit si a decretat de la mii de kilometri departare. „Cine nu mai vine la antrenament, nu mai merge in cantonament. Este foarte simplu”, a anuntat Dumitru.
Juniorii de la Dinamo Sarulesti vor pleca intr-un stagiu de pregatire centralizata la Corbeni, in judetul Arges, in perioada 4-10 februarie. Timp de o saptamana, cuplul Dumitru – Lolea vor scoate untul din elevii lor pentru ca la reluarea campionatului echipa sa mearga ca pe „roate”.

No Comments

  1. Bai , fratilor , ala nu este plecat la nici un schimb de experienta , ati uitat ca ne-a anuntat ca se duce sa dea cu lavabil intr-un apartament la koln ? Acum , cica ,,este la un schimb de experienta ” . Sunteti jalnici ! Este adevarat ca Sarbatorile de iarna au fost mai triste fara Cristi Dumitru , nu ne-a facut el o poza calare pe porc , etc …..

  2. Ceva îmi spune ca te ai pupat singur după comentariul pe care lai dat!