SPORT — 6 ianuarie 2017 at 18:26

Adrian Petrea a batut palma cu Dunarea

by

Calarasenii si-au propus un parcurs cat mai lung in Cupa Romaniei pentru a salva un sezon cenusiu.
Echipa de handbal incepe sa dea primele semne de viata. Dupa despartirea de antrenorul Caslav Dincic, adus la Calarasi cu surle si trambite, clubul condus de catre Ion Dumitru a gasit un inlocuitor intre granitele patriei. Adrian Petrea o va antrena pe Dunarea in urmatoarele 18 luni.
Tehnicianul care a pregatit ultima oara formatia care ii poarta numele inca nu si-a pus semnatura pe contractul cu gruparea de pe Borcea. Acest lucru urmeaza sa se intample luni, atunci cand va conduce si prima sedinta de pregatire in Sala Polivalenta din Calarasi. Pentru a doua zi este programat un antrenor deschis publicului, ocazie cu care suporterii vor putea face cunostinta cu Adrian Petrea.
Calificati in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, calarasenii si-au propus sa ajunga in Final Four, performanta pe care au realizat-o si in sezonul precedent. Numai ca de aceasta data intentia conducerii si a jucatorilor este aceea de a patrunda chiar in final, astfel incat sa poata spera la calificarea in cupele europene.
Pana la reluarea meciurilor oficiale, Dunarea intentioneaza sa joace doua meciuri de pregatire in compania vicecampioanei CSM Bucuresti. Campania de transferari va incepe inca din luna martie, dorinta conducerii fiind aceea de a aduce la echipa cat mai multi calaraseni.

Comments are closed.