Special — 16 decembrie 2016 at 13:36

O actiune caritabila de amploare sta sa inceapa la Calarasi

by

Alearga, pedaleaza, doneaza pentru un zambet!
In luna decembrie, fiecare dintre noi incearca sa fie mai bun, sa ofere cadouri celor dragi si sa-I sprijine pe cei aflati in dificultate. Este si cazul unor amatori de ciclism din Calarasi, care si-au propus sa stranga bani pentru un copil cu nevoi speciale din satul Visinii, parte a comunei Independenta.
Incepand de vineri, 16 decembrie, ora 18:30, la Baio Fitnessclub din Calarasi, situat pe strada Grivita, nr 160, se va desfasura, vreme de 24 de ore, o actiune caritabila la care sunt invitati sa participe toti calarasenii.
“Vă invitam sa susțineți prin donații efortul sportivilor care vor alerga pe banda, respectiv vor pedala la bicicleta magnetica si biciclete de sosea cu home trainer 24 h fara oprire, contribuind astfel la șansa de vindecare a lui Gheorghe Alexandru, in varsta de 16 ani, care are grad de handicap I, paralizie cerebrala infantila (fara mers independent) si intarziere psihica usoara. Sponsorii și publicul se vor putea alătura sportivilor având la dispoziție 2 benzi de alergare și o bicicleta magnetica. Participarea se poate face în schimbul unei donații în funcție de posibilitățile fiecăruia, pe baza de rezervare. Mai multe detalii la receptia salii 0753706176 / 0242312832. Cei care nu ajung fizic la eveniment, dar doresc sa ajute, pot dona orice suma în contul RO93BTRLRONCRT 0346491101 – Banca Transilvania,Costache Carmen – Doina,donațiile vor fi folosite pentru tratament”, au anuntat cei de la Calarasi Cycling Team, organizatorul evenimentului.

Comments are closed.