SPORT — 7 decembrie 2016 at 21:59

Cea mai noua varianta a scandalului de la Mitreni – Spantov

by

Oaspetii se apara si sustin ca suspendarea primarului Niky Gheorghescu nu este altceva decat un act de razbunare.
Colinele Argesului Mitreni a trecut duminica cu 3-1 de Unirea Spantov. Meciul a fost marcat de incidente. Arbitrul Noni Sterea a fost lovit, spectatorii au intrat pe teren si i-au batut pe spantoveni, iar AJF Calarasi a dictat sanctiuni dure impotriva celor care au fost gasiti vinovati.
Oaspetii au iesit foarte sifonati din acest meci. Au pierdut pe teren, insa au profitat de faptul ca gazdele se respecta si folosesc jucatori „pe fals”, astfel ca cele trei puncte au ajuns in cele din urma la Spantov. Numai ca incidentele i-au marcat puternic pe spantovi, care se considera nedreptatiti de faptul ca primarul Niky Gheorghescu a fost suspendat pentru doua luni, in vreme ce arbitrul Noni Sterea va arbitra in continuare.
Cei de la Spantov afirma ca incidentele s-au petrecut atunci cand ei conduceau cu 1-0 pe tabela de marcaj, nu atunci cand gazdele aveau 3-1 sau la finalul meciului. „La 1-0 pentru noi, arbitrul a dat lovitura libera pentru gazda. Jucatorul nostru, George Balan, avea deja un cartonas galben pentru fault, iar la acea faza l-a primit pe al doilea deoarece a iesit din zid inainte ca jucatorul de la Mitreni sa loveasca mingea. A fost eliminat si atunci a venit portarul nostru si l-a lovit pe arbitru”, a explicat un jucator de la Spantov.
Aceeasi sursa a explicat si cum a ajuns primarul Niky Gheorghescu sa fie suspendat. „In momentul in care arbitrul a fost lovit, spectatorii au intrat pe teren si s-a iscat o bataie generala. Sterea a vrut sa opreasca meciului, insa s-au facut presiuni din partea ambelor parti ca meciul sa se joace in continuare. Ne-am dat seama toti ca a fost o iesire nervoasa. Primarul n-are nici o vina. A intrat pe teren ca sa aplaneze conflictul si i-a reprosat arbitrului ca n-a stiut sa se orienteze, ca ne-a eliminat prea usor primul jucator, dar ne-a certat si pe noi. Dupa acea faza am ramas in noua oameni si am pierdut cu 3-1”.

Comments are closed.