SPORT — 6 decembrie 2016 at 20:34

Suspendare dura! Primarul de la Spantov nu mai are voie sa taie porcul

by

AJF Calarasi a taiat in carne vie dupa scandalul de la partida dintre Mitreni si Spantov.
Poate mai spune careva ca nu e important ce se scrie pe acest site! Am scris despre incidentele de la meciul dintre Mitreni si Spantov, scor 3-1, iar informatia a fost preluata de Libertatea, ziarului cu cel mai mare tiraj din istoria Romaniei. Suntem buni! Suntem buni, la lopata si carbuni!
AJF Calarasi a reactionat deosebit de dur in urma acestui scandal de amploare nationala. S-au dictat sanctiuni fara precedent. Dar chiar si asa tot traim cu convingerea ca Daniel Stefan – Gascanu, secretarul forului fotbalistic judetean, are ceva cu spantoveni.
Saptamana trecuta l-a scos din arbitraj pe Liviu Mitea, pe care n-a vrut nici sa-l promoveze in Liga a 3-a, acum i-a luat la rand pe jucatorii si oficialii echipei din Spantov. Florin Gheorghe, cel care l-a lovit cu sete pe arbitrul Noni Sterea, a fost suspendat 24 de etape.
Primarul Niky Gheorghescu, care in raportul de joc a figurat ca antrenor secund, l-a injurat pe „central”, in loc sa-l bata, si a primit o suspendare de doua luni. Fix pix! Adica a fost suspendat in pauza competitionala, timp in care primarul nu mai are voie sa taie porcul de Craciun, sa mearga cu Plugusorul si nici sa-l primeasca pe popa atunci cand vine cu Boboteaza!
Click aici pentru continuarea articolului!
 

Comments are closed.