SPORT — 3 decembrie 2016 at 21:32

Pă cine a mai furat albitri, cu un singur i, în Liga Tractoriştilor

by

Agricola Borcea este campioana de toamna in fotbalul calarasean.
Vineri seara am fost la meciul de handbal dintre CSM Bucuresti si Dunarea Calarasi, scor 34+27. Jocul a fost unul fara istoric, iar concluziile raman aceleasi. N-avem antrenor. Caslav Dincic nu doar ca nu poate comunica cu elevii sai, dar nici macar nu este cu picioarele pe pamant. Ai venit la Calarasi, esti platit cu un salariu exorbitant, atunci fa ceva si adapteaza-te!
Poate conducerea clubului ne face o bucurie si luni il da afara. O varianta de compromis este aducerea unui „secund” care sa preia sarcinele sarbului ce primeste lunar cateva mii de euro ca sa stea linistit pe o banca, exact ca un pensionar in parc.
Cu exceptia lui Gavriloaia, toti handbalistii sunt tractoristi. Nu joaca nimic, beau in nestire si dau vina pe arbitri. Fix cum se intampla si in Liga Tractoristilor, acolo unde astazi s-a jucat ultima etapa din acest an. Molipsit de la meciul de handbal fara istoric, va prezint situatia exacta a hotiilor petrecute azi in judet.
Radovanu – Manastirea, scor 5-4. Ca la teatru! Neflienii, nostalgici dupa blaturile pe viata si pe moarte cu Borussia Dor Marunt, acuza faptul ca oaspetii si-au dorit mai mult infrangerea. Pentru ca i-a trecut suspendarea mai usor ca gripa, Marian Speriatu – Olariu s-a infuriat.
Independenta – Curcani, scor 10-0. Viciere de rezultat! Blat! Orice!
Ciocanesti – Stefan cel Mare, scor 11-0. Oaspetii trebuie sa-si schimbe numele localitatii. Stefan cel Mare, adevaratul Stefan cel Mare, a pierdut numai doua meciuri in intreaga sa cariera. Cronicarii vremii cred ca alea doua infrangeri au fost posibile datorita implicarii mafiei pariurilor inca din perioada Evului Mediu in viata locuitorilor de pe meleagurile tarii noastre. In schimb, Stefan cel Mare, al nostru Stefan cel Mare, n-are in palmares nici macar doua victorii in Liga Tractoristilor. Cum sa te numesti Stefan cel Mare daca tu esti ciuca batailor?
Borcea – Lehliu Gara, scor 3-2. Surse din anturajul lui Donald Trump afirma ca jucatorii echipei gazda au ratat ca tampitii. Antrenorul, care nu exista, pune insa lipsa de concentrare a elevilor sai pe seama faptului ca legendarul Costel Ghita, ajuns acum viceprimar al localitatii, nu are What’s App. 
Dragalina – Chirnogi, scor 1-3. Primarul comunei Dragalina, Gabriel Stanciu, crede ca este lucrat de o mana malefica, de la AJF Calarasi. Nu s-a mai intamplat niciodata in istoria echipei ca la un meci de pe teren propriu sa vina trei arbitri precum Radulescu, care a fost la C, Bitan si Ruse, care urmeaza sa fie la C. 
Gradistea – Fundulea, scor 1-1. Saptamana trecuta, dupa ce au pierdut meciul cu Valcelele, jucatorii gazdelor au petrecut in compania unor vestiti lautari din localitate. Acum, pentru ca n-au mai reusit un rezultat glorios, au fost anuntati ca urmeaza sa fie amendati.
Ulmeni – Valcelele, scor 3-4. De cand l-a adus la echipa pe Eugen Cinaru, spaima soferilor calaraseni, Marius Paun nu a mai pierdut nici un meci cu Spicul Valcelele. Cei de la Ulmeni au opus astazi ceva rezistenta pentru ca ajung rar cu masinile prin Calarasi.
Roseti – Sarulesti, scor 6-2. Vivi Raducanu are dreptate. Daca jucatorii din aparare, acolo unde joaca si fecioru-su, faceau ceva ca sa nu primeasca sase goluri, echipa sa ar fi reusit surpriza etapei si ar fi castigat cu 2-0.
Monden. Ion Fenghea a vrut sa se inscrie in grupul Liga Tractoristilor, acolo unde se aduna toata elita fotbalului calarasean, indiferent ca vorbim despre arbitri, jucatori, antrenori sau academicieni. Evident, l-am blocat. Nu puteam risca a ramanem fara sarmale chiar de Craciun.
 
 

No Comments

  1. Sarulesti a pierdut fiindca Florin Dumitru a plecat la koln …, sa dea cu lavabil ! Daca era el …