Special — 29 noiembrie 2016 at 23:39

Gascanu le-a tras-o arbitrilor din Oltenita. Si n-a facut rau chiar deloc!

by

Lucrurile au luat-o razna in fotbalul calarasean. Ceea ce nu este tocmai o surpriza.
Arbitrii din Oltenita, in frunte cu Costin Dan, nu mai vor sa mearga la meciurile organizate de catre Asociatia Judeteana de Fotbal Calarasi. S-a incercat organizarea unei greve. Numai ca Daniel Stefan – Gascanu s-a miscat cu viclenie si a scos de la naftalina cateva nume grele.
Astfel, pe panoul delegarilor a reaparut Andrei Stan, care n-a oficiat la nici un joc in primele 13 runde ale Ligii Tractoristilor. A revenit si Valentin Porumbel, cel care sambata a condus meciul castigat de catre echipa sa de suflet, Dunarea Ciocanesti, cu scorul de 4-2, in fata celor de la Unirea Manastirea.
Cel mai spectaculos „come back” il are insa in centrul atentiei pe Viorel Solomon. Acesta a inceput sezonul ca antrenor la Dunarea Gradistea, iar acum a acceptat sa se intoarca in arbitraj pentru ca nu sunt suficienti cavaleri ai fluierului care sa fie delegati la meciurile din judet.
Astea sunt vestile rele. Acum sa prezentam si vestile bune. In toamna acestui an, judetului Calarasi i-au fost oferite de catre Comisia Centrala de Arbitri doua posturi de „asistenti” in lotul C. Daniel Stefan – Gascanu, secretarul AJF Calarasi, a decis ca Ionut Batan si Laurentiu Ruse sa fie cei doi „castigatori”. Acest fapt a starnit nemultumire in randul arbitrilor din Oltenita, care ar fi vrut ca macar un post sa le apartina, pe lista lor de propuneri aflandu-se mignonul Liviu Mitea si pufosul Gigi Ionita, cel care evolueaza si pentru Victoria Chirnogi.
Gascanu a fost prezent ca observator de joc la meciul dintre Chirnogi si Borcea, scor 1-3, de unde a plecat val-vartej pentru a nu fi linsat de arbitrii din Oltenita. Nu era chiar rea o bataie! Dar nu le-a iesit. Mare pacat! Oricum, faptul ca arbitrii olteniteni si-au luat-o nu reprezinta altceva decat un motiv de bucurie.
Atunci cand erau coordonati de catre Nicolae Eftene, cel care a fost vicepresedinte al AJF Calarasi, fluiericilor din Oltenita nu le convenea. Si asta in ciuda faptului ca avea meciuri bune si avea cine sa-i reprezinta in vesnicul razboi cu Calarasiul. Printre cei care l-au contestat pe Eftene a fost chiar Mitea. Acum a venit rasplata pentru Mitea. Nu i-a fost bine cu Eftene, uite ca nu ii este bine nici cu Gascanu.
Este de notorietate faptul ca nu-l agreez pe secretarul AJF Calarasi, dar decizia pe care a luat-o in toamna acestui an chiar m-a uns pe suflet. Bravo, Gascane! Bine le-ai facut! Asta e nivelul arbitrilor din Oltenita. S-au bucurat la plecarea lui Eftene la fel cum ma bucur si eu acum de faptul ca au ratat ocazia de a promova in Liga a 3-a. O promovare pe care nu o meritau! Si vreau sa argumentez.
Nu suntem perfecti. Toti avem defecte. Nu te poti duce cu Liviu Mitea la un meci din Liga a 3-a din cauza inaltimii. Trecand peste acest aspect, mai este si unul de ordin tehnic. Mitea putea fi promovat acum ca „asistent”, insa in judet este delegat ca „central”. Iar atunci cand a fost ca delegat ca „asistent” a refuzat sa mearga la acel meci. Nu mai stiu cine era la centru. Mi se pare ca era Nanu. Nu-mi amintesc exact. Dar stiu sigur ca Mitea nu a vrut sa-i faca o linie. Daca nu ti-a placut sa fii „asistent” la judet, de ce sa promovezi de la linie? Stai la „centru”, ca esti cel mai tare, dar in Liga Tractoristilor.

Comments are closed.