SPORT — 20 noiembrie 2016 at 19:24

Panica la Sarulesti! Dinamo ramane fara cel mai important om din istoria echipei

by

Incepand de marti, lumea saracului va fi mult mai saraca!
Se poate si la noi! Se pot intampla minuni si in fotbalul calarasean. Pare incredibil, dar sunt posibile transferuri din Liga Tractoristilor tocmai in Bundesliga. Cristi Dumitru, antrenorul juniorilor de la Dinamo Sarulesti, se va imbarca marti, 22 noiembrie, in avionul care il va duce tocmai in Germania, la Koln.
Sambata, la meciul cu Radovanu, castigat de catre elevii sai cu scorul de 12-0, tehnicianul si-a luat ramas bun de la cei alaturi de care si-a petrecut ultimii trei ani. Priceperea sa a dat roade nu doar la nivel local. A fost remarcat de un prieten, iar peste doua zile va ajunge sa lucreze in Germania. Ca zugrav!
„Plec cu speranta ca o sa ma descurc la Koln mai bine decat in Romania. Am de renovat acolo patru apartamente. Nu stiu cand ma voi intoarce, dar juniorii de la Sarulesti vor fi mereu in inima mea. O sa imi fac timp sa ajung si la FC Koln si sa aduc de acolo mentalitatea nemtilor, astfel incat bombardierii mei sa ajunga cei mai tari din judet”, a declarat, in timp ce isi facea bagajele, Cristi Dumitru.

Comments are closed.