SPORT — 19 noiembrie 2016 at 19:35

VăleLEU!!! 5-0???

by

Corect! Golul patru a fost din offside, iar golul cinci ne-a demoralizat compleCt.
Ii vedeti pe ciudatii astia din imaginea de mai sus? Mai punem inca cinci langa ei, luam un portar de la orice fabrica din oras si facem de o echipa care la orice ora o poate invinge la fotbal pe Dunarea Calarasi. Ce? N-avem antrenor? Jucam corect! Mergem fara antrenor, ca nici Dunarea nu are.
Nu mai beliti ochii. N-a demisionat Mihalcea. Dar nici nu poti sa-l mai numesti antrenor pe un cetatean care in meciul cu Chindia, la scorul de 3-0, a gasit de cuviinta sa-l trimita in teren pe Mircea Stefan, un atacant trecut de 30 de ani, in loc sa dea posibilitatea unor precum Dinca, Popescu sau Dobra sa arate ca tricoul echipei calarasene nu le este deloc prea larg.
Calarasenii au pierdut cu 5-0 la Targoviste. Rusinos! Umilitor! Cel mai prost meci din ultimii ani. Scorul te obliga sa muncesti, sa cauti prin arhiva, sa vezi de cand nu a mai pierdut Dunarea la o diferenta de 5 goluri. Evident, mintea iti fuge imediat la acel 11-2 de la Voluntari, din vara lui 2013.
Si atunci la echipa erau Gabriel Popa, Mircea Stefan, Bodo Kanda, Silviu Matei si Victor Petre, oameni care au fost si la meciul cu Chindia in tricoul Dunarii. Din fericire, toti baietii astia enumerati mai sus, mai putin Kanda, sunt calaraseni si nu ii poate nimeni suspecta ca nu isi doresc sa castige meciurile. Restul, adica mercenarii, sunt apa de ploaite, iar sub Turnul Chindiei au lasat impresia ca lucreaza pe cineva.
Dambovitenii au avut in apararea improvizata a Dunarii o armata de pasatori ideali. Pe langa Adrian Mihalcea si toti cei care au intrat pe teren, vina acestui rezultat trebuie pusa si in carca lui Bogdan Leu. Presedintele a ramas acelasi timp impulsiv si, fara sa stea prea mult timp pe ganduri, le-a reziliat contractele fundasilor Panait si Barna cu trei zile inaintea meciului de la Targoviste. Minunata alegere! Cei doi siguri au vazut meciul la televizor si s-au prapadit de ras cand au vazut cum Dunarea a fost o adevarata masinarie de incasat goluri.
La Calarasi treaba e cat se poate de nasoala. Au plecat Costica Stefan si Ion Runcu, iar in locul a venit Bogdan Leu. Noul presedinte circula cu alta viteza de cand juniorii lui Dan Andronache sunt pe primul loc la „republicani”, insa trebuie sa inteleaga ca sprijinul promis de cei din anturajul echipei va fi unul doar la nivel declarativ daca nu isi schimba atitudinea fata de cei care ar putea ajuta gruparea „galben-albastra”.

No Comments

  1. Demisia Mihacea, singura solutie pentru redresarea echipei.
    Respect celor de la Sportcalarasean pentru impartialitate.

  2. Domnul Bogdan Leu da like-uri d-nei Vladica?

  3. mare echipa