SPORT — 19 noiembrie 2016 at 20:11

Borcea, lider si dupa deplasarea de foc de la Chirnogi

by

Etapa a 14-a a Ligii Tractoristilor a fost una lipsita de surprize.
Agricola Borcea a inceput anevoios meciul de la Chirnogi. A fost condusa cu 1-0, insa a revenit imediat printr-un gol din penalty. Gazdele au beneficiat si ele de o lovitura de la punctul cu var, insa au irosit ocazia de a trece din nou la conducerea scorului. Au facut-o, in schimb, oaspetii, care au castigat cu 3-1 si au ramas pe primul loc dupa ultimul meci greu din acest an.
Liga Tractoristilor, etapa a 14-a, rezultate: Sarulesti – Radovanu 3-1, Manastirea – Ulmeni 5-3, Chirnogi – Borcea 1-3, Curcani – Ciocanesti 0-1, Fundulea – Lehliu 1-1, Stefan cel Mare – Gradistea 2-3, Roseti – Independenta 1-6, Valcelele – Dragalina 2-0.

No Comments

 1. Cine este liderul …? BORCEA meritat după părerea mea dacă au învins Independenta 3-0 și Chirnogi 3-1 ..înseamnă ca merita felicitată echipa din Borcea succes pe maideparte,echipa cea mai buna după paterea mea din acest campionat.

 2. Mi-as dori ca ,,Donald Trump ” sa reuseasca sa-i tina acolo sus…

  • Asta e la cumva mai buna decat aia a mea, cu Blatiel? Propun sa facem un sondaj pe Facebook, in grupul Liga Tractoristilor.

 3. Da Sorin dar sa știi ca e dat,,, dat naibi Blatiel (Donald Trump)ăsta e greu cu el, are echipa și cam rade de mulți anul ăsta la fotbal așa cum am văzut noi la Chirnogi.Dacă aveam zi ,noi un primar ca cel de la Borcea era alceva ăsta se implica și se vede.Nu toți primarii iubesc fotbalul.

 4. Daca ar da si bani Primaru de la Borcea ar fii extraordinar echipa de primul loc sa joci pe 100lei la orice meci mi se pare absurd si stai sa te rogi de el sa ii dea nu cred ca vom termina pe primul loc..

  • Cine baga mai adanc mana in buzunar va avea castig. Fotbalul nu se mai joaca demult pe stomacul gol.
   Se anunță un retur de foc……. Mă bucur ca echipele din partea de sus a clasamentului sunt despărțite de puține puncte. Toate au șanse.