SPORT — 16 noiembrie 2016 at 16:45

Demisie soc la Calarasi. Clubul a ramas fara "cureaua de transmisie"

by

Bomba dupa bomba! Parca e razboi in orasul de pe Borcea.
Sunt in saptamana despartirilor in sportul calarasean. Mai intai am asistat la debarcarea lui Costica Stefan si a lui Ion Runcu de la echipa de fotbal. Astazi, o noua veste a lovit ca un traznet printre suporterii din Calarasi. De data aceasta, este vorba despre clubul de handbal.
Team-managerul Florin Nicolae – Teto a demisionat. „Nu mai aveam ce sa fac. Se pare ca eu sunt de vina pentru tot. Mi s-a spus ca eu trebuia sa imi dau demisia de onoare de multa vreme. Daca asta a considerat conducerea clubului si daca asta mi s-a spus in urma sedintei care a avut loc, atunci asta am facut. Sotia mea este insarcinata in cinci luni, iar in ultimele trei luni am trait amandoi numai in stres din cauza situatiei de la echipa de handbal”, a declarat Florin Nicolae.
Plecarea acestuia care este o problema, cu toate ca nimeni nu este de neinlocuit. Antrenorul Caslav Dincic comuna cu jucatorii prin intermediul lui Teto, amandoi fiind vorbitori ai limbii germane. Acum, sarcina de translator o sa-i revina lui Ciklovani, care intelege si limba sarba.
Nicolae era cel care avea sarcina sa faca legatura si intre presedintele Ion Dumitru si vestiarul echipei. Acum, clubul trebuie sa gaseasca un alt manager sportiv. Primul pe lista conducerii este Ionut Saulescu. Venirea sa ar insemna nu doar un pas spre normalitate, ci si o sansa foarte mare pentru ca Alin Sania sa revina la Dunarea. De data aceasta ca antrenor.

Comments are closed.