SPORT — 15 noiembrie 2016 at 19:24

Lehliu, noul Budesti

by

Stadionul Liviu Cucu din Lehliu Gara a devenit un adevarat taram al huliganilor.
Locul celor de la Victoria Lehliu Gara este in Categoria Remorca. Numai ca in vara, in urma unor presiuni politice, AJF Calarasi a acceptat ca formatia antrenata de catre Noni Milea, desi retrogradase, sa evolueze tot in Liga Tractoristilor. Acum se vad semnele de multumire. Lehlienii s-au ales cu terenul suspendat pentru doua etape in urma meciului cu Spicul Valcelele, scor 1-1.
Nu este singura intamplare ce nu are nimic in comun cu fotbalul. Pe acelasi teren evolueza si Rapid Razvani, numai ca echipa ce se crede cea mai buna din seria de apus a Categoriei Remorca a facut show la meciul cu Fortuna Tamadau, unde a oficiat ca arbitru si ca observator chiar Daniel Stefan – Gascanu, secretarul general al AJF Calarasi.
Fara nici un fel de jena fata de cel mai influent om din fotbalul calarasean, gazdele au pus presiune pe brigada de arbitri si au reusit sa se impuna fara probleme in fata unui adversar modest. Numai ca victoria din teren a fost intoarsa la Comisia de Disciplina si Etica. Astfel, Tamadau s-a ales cu cele trei puncte, iar gazdele cu terenul, acelasi pe care joaca si Victoria Lehliu Gara, suspendat pentru foarte multe etape.
Click aici pentru continuarea articolului!

Comments are closed.