SPORT — 15 noiembrie 2016 at 19:13

Bogdan Leu a fost prezentat oficial ca presedinte al Dunarii

by

Ceea ce www.sportcalarasean.ro anunta inca de acum o luna s-a infaptuit astazi.
Viorel Ivanciu, Marian Dinulescu, Costica Stefan, Ion Runcu, George Coman si toti cei care au contribuit la rezultatele Dunarii Calarasi in ultimii patru ani si jumatate s-au despartit astazi de gruparea „galben-albastra”. Deocamdata se cunoaste doar numele noului presedinte.
Bogdan Leu a fost prezentat de catre Vasile Iliuta, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, ca fiind noul sef al gruparii de pe Borcea. Schimbarea a fost anuntata si de contul de Facebook al Dunarii Calarasi, acolo unde a fost confirmata, saptamana trecuta, schimbarea lui Costica Stefan.
„Bogdan Leu a fost numit oficial noul președinte al AFC Dunărea 2005 Călărași! Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași, a fost prezentat, oficial, noul șef al clubului Dunărea. Înlocuitorul lui Costică Ștefan este Bogdan Leu, fostul director al grupelor de Copii și Juniori din cadrul AFC”, a anuntat clubul calarasean pe Facebook.
La prezidiu, alaturi de Iliuta si Leu, a stat si Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi, semn ca noul sef al Dunarii va fi nevoit sa colaboreze cu Motanu de acum inainte pentru ca dorinta sefului Consiliului Judetean, aceea de a vedea cat mai multi calaraseni in tricoul „galben-albastru” sa fie infaptuita cat mai rapid.
Potrivit tabloidului Editia, Bogdan Leu l-a confirmat in functie pe Adrian Mihalcea. „Clubul are o pepinieră bună la ora actuală cu rezultate bune la nivel național și internațional. Am acceptat această propunere și mă onorează. Eu nu vin acum să tai și să spânzur la club. Avem nevoie de stabilitate iar cei care sunt acum vor trebui să se implice mai mult. Rezultatele vor fi mult mai bune dacă formăm o echipă. O echipă în care să avem încredere, o adevărată familie. Avem jucători buni care pot dovedi că putem face performanță. Eu am încredere îi ei. Adrian Mihalcea rămâne în continuare antrenorul Dunării. El are nevoie de sprijinul nostru și sunt convins că altfel va arăta echipa la meciurile din campionat începând chiar de la următoarea partidă„, a declarat proaspatul presedinte al clubului calarasean.
Noua conducere a clubului a inceput deja negocierile cu jucatorii pe care doreste sa ii aduca in pauza de iarna la Calarasi. Multi dintre acestia sunt reticenti pentru ca nu inteleg cum de s-a ajuns ca o conducere cu performante sa fie inlocuita la cateva luni distanta de la cea mai mare performanta din istoria fotbalului calarasean. In plus, circula zvonuri cum ca Dunarea ar avea datorii insemnate la bugetul de stat, motiv pentru care ar putea ajunge in situatia de a avea conturile blocate.

No Comments

  1. Am ajuns de ras punetil si pe tatu vice pe zapada delegat

  2. Dl leu nu va contest dar cand dunarea juca pe la ciresu pe la baia pe la stejaru matale erai pe la buzau credeti ca va ajuta prietenia cu bodescu 20 de ani a stat dunarica in div c matale si motanu care era prin america cand poate nu era bani nici de arbitri nici de apa plata nu cred ca va apuca sfintele sarbatori de pasti la conducere