SPORT — 12 noiembrie 2016 at 22:40

Nu mai e o gluma! Borcea chiar se bate pentru titlul judetean

by

Liderul Ligii Tractoristilor a castigat in mod categoric in fata celui mai galonat club din fotbalul judetean.
Derby-ul etapei a 13-a a fost adjudecat fara drept de apel de catre Agricola Borcea. Serban & Co s-au impus cu 3-0 in fata celor de la Venus Independenta si isi pastreaza pozitia fruntasa in clasamentul Ligii Tractoristilor. In ultimele doua runde ale turului de campionat, borcenii vor avea doua meciuri foarte grele. Sambata viitoare vor juca la Chirnogi, urmand ca peste doua saptamani sa primeasca vizita celor de la Roseti.
Liga Tractoristilor, etapa a 13-a, rezultate: Borcea – Independenta 3-0, Dragalina – Stefan cel Mare 1-1, Lehliu Gara – Valcelele 1-1, Gradistea – Manastirea 3-2, Chirnogi – Fundulea 6-2, Radovanu – Roseti 4-4, Ulmeni – Curcani 3-5, Ciocanesti – Sarulesti 5-0.

No Comments

 1. Borcea a făcut spectacol cu Independenta dacă se termina 5 sau 6 la zero nu se mira nimeni dar și cu 3-0 scor de neprezentare Borcea a castigat categoric in fata campioanei județeane.

 2. Campionatul nu este încă jucat. Ciocănești sta rău de tot în coasta Agricolei. Mai avem un retur. Stati calmi, tot VENUS e campioana…..

 3. Nu-i mai spuneti echipei din Independenta ,,Barcelona de Calarasi ” , fiindca nu a legat mai mult de 2 pase .E jenant , pentru o echipa care a cistigat titlul de campioana judeteana . Nu stiu cum au reusit sa-i bata pe Ciocanesti ?

 4. cum sa joace Borcea in liga III pe terenul ala? :)))

  • ” Haha ” ce știi tu despre terenuri de fotbal……Pe câte terenuri ai fost? Cine mai are în județ una teren ca la Borcea? Puține echipe. Și dacă promovam…… Se va moderniza.

 5. bai haha după atata ploaie terenul a arătat foarte bine s-au vrei sa procedezi ca sărmana pisica care nu a ajuns la friptura si zicea ca miroase

 6. Jucatori precum Tarabaseanu sunt mintiti si nu li se dau salariile ori primele de joc. Mai sunt si altii in acceasi situatie. Buba se va sparge!

 7. Opaaaaaa! !!!! Deja au apărut problemele cu banii „în paradis” ? Suna nasol comentariul de mai sus. Păcat. ……speram sa fie numai „lapte și miere „

 8. la borcea jucătorii si-au primit primele (excludem salarii pt.ca nu sunt angajați )dar unii dintre iei visează prime speciale pt.locul 1

 9. Borcea e singura echipa criticată și foarte mult bârfiți inutil dar,e liderul județului care a maturat pe jos cu campioana Independenta3-0 Chiar nu se vede ce face Borcea în acest campionat…are marcate cele mai multe goluri și încasate cele mai puține. ..Apărarea și atacul sunt la înălțime și în ciuda tuturor cârcotașilor ocupa locul 1.

 10. Suprafața de joc mai buna ca la Independenta nu cred că are nici o echipă din județ.Daca Borcea promovează nu poate juca acolo la felul cum arată stadionul acum doar dacă îl modernizează .Felicitări pt felul cum au jucat au echipa buna după părerea mea la ce am văzut este echipa cea mai buna din campionat pînă acum.