SPORT — 12 noiembrie 2016 at 23:21

Bogdan Leu, doar "presedinte de avarie"

by

Agricultorii din judet au alta propunere pentru sefia Dunarii Calarasi.
Ce au in comun Dunarea Calarasi si Statele Unite ale Americii. In ambele situatii, saptamana aceasta s-au aflat numele celor care vor ocupa postul de presedintele. Noi il vom avea pe Bogdan Leu, americanii si l-au ales pe Donald Trump.
Peste Ocean se anunta vremuri tulburi, iar situatia nu va fi altfel nici la Calarasi. Numele lui Bogdan Leu nu este pe placul fermierilor din judetul Calarasi. Acestia sunt dispusi sa sprijine gruparea „galben-albastra”, insa nu in orice conditii.
Prima ar fi ca postul de presedinte sa fie ocupat de catre Marius Prevenda, in vreme ce pe banca tehnica sa revina Ionel Ganea. Saptamana viitoare Leu urmeaza sa fie uns presedinte, insa mandatul sau va fi unul scurt. Autoritatile locale vor sa ii ceara noul sef al clubului ca echipa sa obtine minimum 5 puncte din partidele cu Chindia Targoviste, CSM Rm. Valcea si Foresta Suceva.
In cazul in care acest obiectiv nu va fi realizat, Leu va fi schimbat din functie, aceeasi soarta urmand a avea si antrenorul Adrian Mihalcea. Pana la iarna, cand echipa va intra pe mana lui Ionel Ganea, favorit sa conduca antrenamentele echipei este Virgil Bogatu, foarte bun prieten cu Marius Prevenda.
Vina pentru cele ce urmeaza sa i se petreaca lui Bogdan Leu o are, in mod evident, www.sportcalarasean.ro, acolo unde viitorul presedinte care nu se va bucura de sprijinul nici unui om influentat din Calarasi a postat un comentariu in vara acestui an.
„Dacă am ajuns sa aruncam cu noroi în domnul Ivanciu, care știm toți ce face pentru club, înseamnă ca nu dorim binele clubului Dunarea ci doar răzbunări personale. Prin astfel de declarații Ionel Ganea șterge cu buretele performanta extraordinara care a realizat-o ca antrenor al Dunării. Păcat”, a scris Leu in urma unui articol ce reda pasaje din Prosport, acolo unde Ganezu l-a facut praf pe Viorel Ivanciu.
 

No Comments

  1. Chiar îmi doresc sa revină Ionel Ganea si cu jucători buni