ACTUALITATE — 17 octombrie 2015 at 19:19

Fane Porumbel s-a întors pe teren

by

Iftodi a produs un val de reveniri la CSM Oltenița. Fane Porumbel a evoluat din nou în tricoul campioanei județene după o pauză de șapte luni.
La al doilea meci pe banca celor de la CSM Oitenița, Daniel Iftodi s-a recunoscut învins de Viitorul II Constanța. Campioana județeană a pierdut cu 5-1 partida disputată în această după-amiază în deplasare. Gazdele au reușit să deschidă scorul încă din primele minute ale întâlnirii, după care jocul s-a echilibrat. Începutul reprizei a doua a fost al oaspeților. Petre Ungureanu a restabilit egalitatea la capătul unei acțiuni plecate de la o minge recuperată de Chiosea.
Oltenița a început să viseze frumos, dar a fost doar un foc de paie. Puștii lui Gheorghe Hagi au trecut la cârma jocului și, profitând nu doar de lipsa de valoare a oltenițenilor, ci și de slaba lor pregătire fizică, au dus scorul la 5-1. Fundașul central Bogdan Constantin a prins din nou o zi ”excelentă”, reușind să fie eliminat în ultimele minute de joc. Vestea este una cât se poate de bună. El nu va juca sămbata viitoare, cu Petrolistul Boldești, ceea ce reprezintă o șansă în plus pentru CSM Oltenița.
Venirea lui Daniel Iftodi este cât se poate de benefică pentru campioana județeană. Publicul din orașul aflat la vărsarea Argeșului în Dunăre speră în continuare într-o schimbare a situației din clasament. Mai mult decât atât, în vestiar mobilizarea este una exemplară. După ce runda precedentă Răzvan Huzuneanu a reușit golul care a adus primul punct din acest sezon, acum a fost rândul lui Fane Porumbel să îmbrace din nou tricoul lui Napoli de Călărași.
În iarnă, oltenițenii vor să renunțe la zece jucători din actualul lot. Lista începe cu Hârțescu și continuă cu Giugiumică, Constantin și Chiriță. Antrenorul Daniel Iftodi va definitiva lista în urma rezultatelor ce vor fi consemnate până la finalul turului.
 
CSM Oltenița: Sboiu – Câinaru, Huzuneanu, Constantin, Tudor – Chiosea (68 Moangă), Udrea, Hârțescu (72 Porumbel), Ungureanu, Zaharia (85 Gheorghe) – Giugiumică. Antrenor: Daniel Iftodi.

Comments are closed.