SPORT — 2 iulie 2015 at 11:44

"Daca nu plec la Rapid, ma duc la Ciocanesti"

by

Fostul jucator al celor de la Inainte Modelu s-ar putea intoarce in Liga Tractoristilor.
Petre Penita a reusit sa scape de Inainte Modelu in urma unei decizii a FRF si isi incearca acum norocul la Rapid Bucuresti, formatie care va evolua din toamna in Liga a 2-a, in aceeasi serie cu Dunarea Calarasi. “Astazi am fost la ProRapid pentru un joc-scoala. M-am descurcat foarte bine. Am dat doua goluri si doua pase de gol. La finalul antrenamentului, mi-au cerut numarul de telefon si au spus ca ma vor contacta pentru a semna un contract”, sustine jucatorul.
Acesta are si un plan de rezerva in cazul in care nu va ajunge sa evolueze pentru giulesteni. “Daca nu plec la Rapid, ma duc la Ciocanesti. Stiu ca sunt oameni serios si platesc intotdeauna la timp. Cel mai mult ma incanta faptul ca o sa pot sa merg si la serviciu. Voi avea doua salarii”, spune Penita.
Oferim zi de zi cele mai multe stiri despre sportul calarasean. Comentarii acide, interviuri spumoase si detalii picante din viata echipelor locale sunt intalnite pe www.sportcalarasean.ro, singurul site dedicat exclusiv sportului local. Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe Facebook!

No Comments

  1. Cătălin

    Petre,ai sa ajungi precum A. Cristea,sa ai mai multe interviuri decât meciuri sau antrenamente. Dupa cum vad esti cu nasul pe sus,dar ai grija ca timpul trece,anii nu se întorc si te trezesti ca fotbalul l-ai făcut mai mult pe la ziaristi. Caută sa joci fotbal,nu sa vorbesti cu ziaristii cât de valoros esti sau sa te certi cu antrenorii.

  2. adi mic

    doar gura e de asta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *