SPORT — 2 iulie 2015 at 07:40

Borcea vrea sa promoveze si pregateste transferuri bomba

by

Marian Serban, Dan Tarabasanu si Ionut Oancea negociaza cu Agricola.
Dupa un retur spectaculos, in care a reusit sa se salveze de la retrogradare, Agricola Borcea are planuri mari pentru sezonul viitor. Pentru ca anul viitor sunt programate alegerilor locale, primarul Aniel Nedelcu intentioneaza ca echipa sa atace promovarea in Liga a 3-a. In caz de reusite, vom asista la o premiera pentru formatia din extremitatea de est a judetului Calarasi.
Misiunea celor de la Agricola nu va fi una tocmai usoara. Aceleasi ganduri le mai au Victoria Lehliu Gara, Venus Independenta, Dunarea Ciocanesti si Victoria Chirnogi. Pentru a reusi, Aniel Nedelcu duce deja negocieri cu Marian Serban, jucator care a evoluat pana acum o luna de zile pentru Inainte Modelu. Super Mario, golgheter al Dunarii Calarasi in vremurile sale bune, este liber de contract in acest moment.
Pe langa Marian Serban, sanse mari de a juca la Agricola Borcea au Dan Tarabasanu, de la Spicul Roseti, si Ionut Oancea – Tigaie, de la Victoria Dragos Voda. Aducerea acestor jucatori a starnit un val de nemultumire in vestiarul echipei, acolo unde senatorii de drept pregatesc o revolta pentru perioada urmatoare.
Oferim zi de zi cele mai multe stiri despre sportul calarasean. Comentarii acide, interviuri spumoase si detalii picante din viata echipelor locale sunt intalnite pe www.sportcalarasean.ro, singurul site dedicat exclusiv sportului local. Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe Facebook!

No Comments

  1. adi mic

    poate bombele vor fi petarde

  2. Ar fi extraordinar dacă la borcea sar reuși așa ceva dar cred ca borcea merita și am auzit lucruri bune de primarul din Borcea.

  3. La Borcea un primar serios care iubește fotbalul. În ce privește achizițiile Tigaie nici măcar nu sa pomenit vreodată. O sa fie și al treilea transfer tot de calitate și cunoscut.pe langa Tara și Mario.

  4. borce are poate cel mai bun portar din judet cele treebuie tigaie esub ene cu 3 clase se va intoarce din anglia cind incepe turu ca e sufletul echipei fara el retrogada borce daca nu venea a renuntat la multi bani si a venit jumate din jucatori sint crescuti pe linga el respect enemare caracter

  5. un po rtar ca el sa joace atitia ani moca la borcea mai rar av eind atitea oferte banii in mina arefuzat multe echipe modelu roseti dragalina stefanu doar pt borcea acum un an primaru actual a spus ca poate sa plece ca sia facut datoria. dupa o luna il ruga sa vina inapoi fara el borcea era deja in liga 4 respect

  6. Daca si tigae e sub ene inseamna ca nu sti sigur fotbal . Referitor la comparatia dintre cei doi portari , tigae e peste multi portari din judet .

  7. Nu-l mai plangeti atat pe Ene…….cat timp a jucat la Borcea a luat mai multi bani decat toti ceilalti jucatori la un loc……

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *