SPORT — 30 iunie 2015 at 07:57

Inca un jucator vrea sa plece de la Modelu

by

Dezertari pe banda rulanta la fosta campioana judeteana. Dupa Dobre, Patrianca, Serban, Stavila, Topor, Huzuneanu, Nicodim, Antoniev si Stanciu, insa un jucator isi manifesta dorinta de anu mai ramane sub comanda lui Jose Valeriu Petrescu in viitoarea editie de campionat.
Fundasul Costin Nitescu nu s-a certat cu nimeni, dar este nemultumit de banii pe care ii castiga acum. „Trebuie sa renegociem contractul in aceasta vara. In cazul in care nu vom ajunge la o intelegere, salariul meu trebuie sa creasca cu 20%. Chiar si asa, nu imi doresc sa mai raman la Modelu. Nu m-am certat cu nimeni de acolo, dar eu nu pot sa mai traiesc in conditiile astea. Eu sunt pe barba mea, traiesc din ceea ce castig si prefer sa ma las de fotbal si sa muncesc, numai sa o duc mai bine”, a declarat jucatorul care mai are contract cu Inainte Modelu inca un an si jumatate.
Nitescu nu duce lipse de oferte, insa recunoaste ca nici una nu-l da pe spate din punct de vedere financiar. „Nu pot sa ma duc si sa joc in Bucuresti, la o echipa de Liga a 3-a, fiindca sunt bani putini. Nici la Farul nu vreau sa ma intorc pentru ca si ei au sa-mi dea bani. In proportie de 80% nu voi mai ramane la Modelu. Trebuie sa discut cu cei de acolo si sa le explic situatia mea. Am inteles ca oricum cazare la hotel nu va mai exista, iar eu nu pot sa stau oriunde. Si daca se va rezolva cazarea, vor fi probleme cu masa”, sustine Nitescu.
Ce se intampla acum la Modelu este cel putin ciudat. Antrenorul Jose Valeriu Petrescu considera ca echipa a avut un sezon bun din moment ce s-a clasat pe locul 7, chiar daca in iarna primarul Gheorghe Dobre afirma ca obiectivul este locul 4. Jucatorii sunt demoralizati in acest moment, lipsiti de motivatie si speriati de ceea ce va urma.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *