SPORT — 29 iunie 2015 at 15:58

Dunarea ar putea pleca in cantonament la Ciuta

by

Promovata in Liga a 2-a in urma cu o luna de zile, Dunarea Calarasi mai are un pic si isi reia antrenamentele. Prima sedinta de pregatire va avea loc luni, 6 iulie, desi reunirea fusese initial fixata pentru 1 iulie. La inceputul saptamanii viitoare va avea loc vizita medicala, dupa care va urma acomodarea la efort. Prima etapa a campionatului este programata la 22 august, atunci cand gruparea „galben-albastra” va juca pe teren propriu, cu incepere de la ora 11:00.
Dorinta antrenorului Ionel Ganea, aceea de a pleca intr-un stagiu de pregatire centralizata, pare foarte aproape de a fi implinita. Ca destinatie a fost aleasa Ciuta, in judetul Buzau, in apropiere de Berca, acolo unde s-au mai pregatit de-a lungul vremii si cei de la Victoria Chirnogi. Deocamdata nu au fost stabilite datele la care calarasenii vor urca la munte, insa cantonamentul va dura 10 zile. Detaliile vor fi stabilite la sfarsitul acestei saptamani.
Dunarea Calarasi nu a mai fost in cantonament din 2011, atunci cand echipa era antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu, iar functia de presedinte era ocupata de catre Costica Sima. Atunci, jucatorii s-au pregatit la Predeal, unde au fost cazati la Hotel Andy, apartinand unui om de afaceri din Calarasi. La Ciuta, elevii lui Ionel Ganea vor avea la dispozitie un teren sintetic, lucru care nu este pe placul tehnicianului, astfel ca sedintele de pregatire vor trebui organizate la Berca, localitate aflata la 11 kilometri distanta de locul de cazare.
Hotel Ciuta este clasificat la trei stele, dispune de cinci apartamente, 20 de camere single si sase „duble”. Pe langa sauna si piscina, complexul sportiv buzoian mai are si o sala de forta. „Complexul hotelier Ciuta este creat pentru a oferi condiţii de excepţie de antrenament şi refacere nu numai pentru clienţii care iubesc mişcarea dar şi pentru sportivii de performanţă. Trebuie remarcat faptul că fiecare client are aici tot ce-şi poate dori: piscină, jacuzzi, sală de jocuri, sală de forţă şi antrenament, sală de masaj, sală de conferinţe, terasă, terenuri cu iarbă, parcare, parc de joacă pentru copii”, scrie pe site-ul unitatii hoteliere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *