SPORT — 29 iunie 2015 at 12:29

Bravo, AJF Calarasi! Costin Dan arbitreaza barajul de maine

by

Asociatia Judeteana de Fotbal Calarasi a avut o comportare exemplare atunci cand a venit vorba de meciurile de baraj din acest an, dintre ocupantele locurilor 13-14 din Liga Tractoristilor si cele care au ocupat locurile doi in cele doua serii ale Categoriei Remorca. Viitorul Curcani si Rapid Ulmeni au obtinut biletele pentru viitoarea editie a primului esalon al fotbalului calarasean la capatul unor duble in care arbitrajele au fost bune.
Valentin Porumbel, Ionel Radulescu si Mirel Anghel au fost cei care au impartit dreptatea in cele patru jocuri si au facut-o foarte bine. Pentru a nu da nastere unor speculatii, AJF Calarasi a decis ca intalnirea de maine, dintre Avantul Dor Marunt si Conpet Stefan cel Mare, sa fie arbitrata de catre Costin Dan, cel mai bun „central” pe care il are judetul nostru in acest moment. Asta inseamna ca echipa care va ocupa ultimul loc in viitoarea editie a Ligii Tractoristilor nu va fi aleasa de fluierul arbitrului si nici nu va fi impus de presedintele Doru Dinca – Motanu sau secretarul Daniel Stefan – Gascanu.
Din pacate, fotbalul calarasean nu va putea beneficia in viitoarea editie a Ligii Tractoristilor de serviciile arbitrului din Chirnogi. Asta pentru ca Victoria, echipa din localitatea sa natala, este condus de catre tatal sau, fostul arbitru Mircea Dan. Chirnogenii, alaturi de Venus Independenta, Dunarea Ciocanesti, Agricola Borcea si Victoria Lehliu Gara isi pregatesc deja armatele pentru a se lupta pentru titlul de campioana judeteana. Nici Valentin Porumbel nu este intr-o situatie tocmai buna. A fost suspendat de catre Comisia Centrala de Arbitru din cauza faptului ca le-a permis celor de la Viitorul Axintele sa joace in Liga a 3-a desi nu aveau viza medicala pe carnetele de joc. In situatia olteniteanului sunt toti arbitrii care au arbitrat formatia ialomiteana in primavara acestui an.

No Comments

  1. Borcea are echipa buna dacă au puțin noroc bat orice echipa.Ce echipa am văzut eu la borcea în returu campionatului trecut o sa fie o surpriza aceasta echipa.

  2. despre Victoria Lehliu mai usor cu ‘pianu’ ,nu ii mai umflati atata ca nu sant printre echipele serioase ale ligii a 4 a …….restul de acord

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *