Special — 28 iunie 2015 at 16:39

Va mai amintiti de CR17? Sustine ca a castigat "razboiul" cu Inainte Modelu si ar putea juca la Rapid Bucuresti, in L2!

by

In iarna, fotbalul calarasean a fost la un pas de un stop cardiac in momentul in care Petre Penita a ales sa nu mai joace pentru Inainte Modelu. Jucatorul s-a plans de tratamentul l-a care a fost supus de catre antrenorul Jose Valeriu Petrescu si a preferat sa nu se mai prezinte la antrenamentele conduse de catre Mourinho de Calarasi. Totul parea ca se naruie pentru CR17, insa acesta nu s-a predat.
Conducerea fostei campioane judetene l-a amenintat cu suspendarea, sustinand ca are contract cu Inainte pana in 2019. Numai ca Penita nu s-a predat si a cautat sa-si faca dreptate. Nu singur. A apelat la AFAN si sustine ca acum a devenit jucator liber. „Eu nu am semnat nici un contract cu Inainte Modelu, iar ei au spus ca am contract cu ei pana in 2019. Mi-au facut o magarie. AFAN a cerut expertiza grafologica si s-a dovedit ca semnatura de pe contractul pe care clubul Inainte l-a depus la FRF nu imi apartine. Au facut un fals si asta se pedepseste. Am devenit jucator liber”, sustine jucatorul.
Acesta a fost ieri la Modelu, unde a avut o discutie cu primarul Gheorghe Dobre si cu presedintele Victor Neagu. „Eu le-am cerut sa-mi dea legitimatia. Nu mai vreau circ. Am discutat civilizat, dar nu ne-am inteles. M-au pus sa semnez niste acte, iar eu nu am fost de acord. S-au oferit sa ma lase sa plec oriunde vreau eu sub forma de imprumut. Nu se poate asa ceva. Eu nu am contract cu ei. Le-am dus echipamentul si i-am rugat sa imi dea legitimatia. Daca nu vor, inseamna ca nu sunt oameni. Eu o sa-mi gasesc echipa si ma voi transfera fara probleme. Voi obtine un dublicat al legitimatiei din partea FRF”, afirma Petre Penita.
In lumea fotbalului calarasean se discuta despre un transfer al lui CR17 la Dunarea Ciocanesti. Jucatorul sustine ca isi doreste mult mai mult. „Am fost la Rapid Bucuresti si am dat probe. Am trecut de prima etapa. Oamenii au fost multumiti. M-au chemat si miercurea viitoare. Au plecat multi jucatori de acolo si poate fi o buna oportunitate pentru mine de a face un pas in fata. Nu spun ca am valoare de Rapid, dar vreau sa imi incerc norocul. In iarna, cand am avut oferta de la Otelul, cei de la Modelu n-au vrut sa ma lase sa plec, n-am avut noroc. Daca nu reusesc la Rapid, sigur o sa joc la o echipa din Liga a 3-a, unde voi fi respectat”, a declarat jucatorul nascut si crescut la Dor Marunt.
In iarna, pe langa FC Brasov si Otelul Galati, de serviciile sale s-au mai interesat italienii de la Bari, dar si Viitorul Axintele. Modelenii nu au vrut sa discute despre nici un transfer si planuiau ca in aceasta vara sa-l directioneze pe jucator catre Dunarea Calarasi, de unde l-ar fi dorit pe Bodo Kanda. In prezent, Petre Penita lucreaza ca instructor de paint-ball in cartierul bucurestean Pantelimon. Pana la inchiderea calculatorului, Victor Neagu, presedintele clubului Inainte Modelu, nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere cu privire la cele sustine de catre CR17.
 

No Comments

  1. Penita a jucat pt dor mărunt in ultima etapa la fundulea

  2. Cătălin

    Adică pe fals ?

  3. Pai daca legitimatia e la Modelu,înseamnă ca a jucat pe fals

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *