SPORT — 28 iunie 2015 at 18:09

Reactia incredibila a microbistilor din Dor Marunt dupa ce echipa lor de suflet a pierdut ieri barajul cu Viitorul Curcani

by

Viitorul Curcani si-a castigat dreptul de a participa in editia viitoare a Ligii Tractoristilor dupa ce a trecut la baraj de Avantul Dor Marunt, campioana blaturilor si echipa favorita a secretarului CAP Calarasi, Daniel Stefan – Gascanu. Dupa 3-0 la Curcani, la returul de ieri s-a terminat 2-2. Tribunele au fost arhipline, arbitrajul nu a ridicat probleme, doar ca pe teren nu au fost jucatori de fotbal, ci 22 de cadavre. Din Belciugatele, Dragalina, Curcani si Stefan cel Mare nu faci o echipa care sa termine pe locul 10 in viitoarea editie de campionat.
La Dor Marunt s-a lasat o suparare cum n-a mai existat niciodata in satul din inima Baraganului. Microbistii aveau mari asteptari de la echipa locala, insa au plecat spre casa tare dezamagiti. Pentru a nu fi recunoscuti atunci cand merg la Lehliu Gara, unii dintre ultrasi au hotarat sa se deghizeze. Astfel, Mihai Ion – Gasca si-a ales o peruca prin care ii va face pe lehlieni sa creada ca La Partid a venit sa bea bere Bob Marley, nu un ultras care isi ineaca amarul dupa ce Borussia nu a reusit sa castige barajul cu descultii de la Curcani.
Gasca nu este strain deloc strain de fotbal. Pe langa faptul ca este trupt si suflet alaturi de Avantul Dor Marunt, are o relatie de prietenie cu celebrul Costin Chiratcu, jucator care a avut o contributie importanta la parcursul catastrofal al echipei in acest sezon al Ligii Tractoristilor. Mai mult decat atat, Gasca a fost coleg de clasa in perioada liceului cu un alt jucator urias din fotbalul calarasean. Este vorba despre marele portar Ionut Oancea – Tigaie, de la Victoria Dragos Voda. Acesta a anuntat ca va rata perioada de pregatire din aceasta vara deoarece se afla in traditionalul cantonament de pe Litoral, unde lucreaza ca ospatar la Costinesti.
Daca nu vor trece nici de barajul de saptamana viitoare, de la Dragalina, unde vor juca impotriva celor de la Conpet Stefan cel Mare, fanii Avantului Dor Marunt vor sa-si construiasca singuri iesire la autostrada ca sa nu mai treaca prin Lehliu Gara, localitate unde au ajuns sa rada de ei pana si stalpii de iluminat.
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *