SPORT — 25 iunie 2015 at 07:47

Criza la Modelu! Vezi ce probleme are Petrescu!

by

Inainte Modelu va incepe pregatirea de vara la 6 iulie, numai ca antrenorul Jose Valeriu Petrescu nu stie pe ce jucatori se va putea baza in noua stagiune. Mai multi jucatori si-au exprimat intentia de a nu mai continua la clubul condus de catre Victor Neagu – Bau. Marian Serban, Razvan Huzuneanu, Bogdan Topor, Antonio Antoniev, Leonida Dobre, Viorel Stanciu, Bogdan Patrianca si Bogdan Stavila nu vor mai continua sub comanda lui Mourinho de Calarasi.
O parte dintre jucatorii enumerati mai sus au fost pusi pe liber de Inainte Modelu, altora le-au expirat contractele, dar cei mai multi nu vor sa mai ramana la echipa din cauza modului in care au fost tratati in ultima perioada. Salariile pentru luna mai ar fi trebuit platite in perioada 15-20 iunie, insa doar ieri au inceput sa se dea lefurile. Problema este ca nu toti si-au incasat banii. Singurii care si-au primit salariile sunt Bolat, Calagi si Nitescu.

No Comments

  1. Foarte urat din partea acestui „domn” Petrescu care a stiut decat sa mintă si sa pupe in …. jucătorii ca sa si atingă scopul,el si asa zis onestul primar al Modelului.

  2. se aude ca modelu nu se mai inscrie in liga 3.

  3. Cătălin

    Se va înscrie dar o sa aibă o echipa slaba si se va bate la retrogradare. Vin jucatori tineri care vor juca pe bani f putini si uite asa începe sa se carpeasca Petrescu încă un sezon,daca-l mai prinde un sfârsit de sezon aici. Este un antrenor bun care a demonstrat ca poate face surprize si cu o echipa mica,vezi meciul cu Juventus Colentina sau cu Dunarea,ultima s-a chinuit mult pana sa marcheze 1 gol. Terenul de la Modelu este super bun si nu cred ca autoritătile locale abandonează proiectul sportiv care a costat fff multi bani. Asa ca daca pleacă 5-6 jucatori nu-i bai,vin altii poate mai slabi,poate mai buni,depinde de salariile oferite.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *