Special — 24 iunie 2015 at 19:28

E clar. Vine sfarsitul lumii! Asa ceva nu ti-ai putut imagina! Cel mai cunoscut suporter calarasean a recurs la un gest disperat!

by

Soc in lumea sportului calarasean. Echipele de handbal, fotbal sau futsal nu vor mai fi niciodata ca pana acum. Jucatorii calaraseni nu vor mai avea niciodata sprijinul pe care l-au avut in sezonul precedent. Dunarea nu ar fi reusit sa promoveze in Liga a 2-a fara sprijinul ultrasilor. Handbalistii nu ar mai fi uimit toata tara daca nu ar fi fost purtati pe valuri de asistenta din Sala Polivalenta. Despre futsal nici nu mai vorbim. Echipa ar fi retrogradat din Liga I!
Cea mai importanta figura a fenomenului ultras din Calarasi este celebrul Claudiu Paraiala. Nu lipseste de la nici un meci, insa nu rateaza nici petrecerile ce urmeaza dupa fiecare victorie. Si-a dedicat aproape toata viata pentru tot ce inseamna Dunarea. Stie tot ce misca in fenomen, iar prin vene nu ii circula sange, ci apa din Borcea. Asta inseamna un calarasean adevarat. Acest om, pe unde s-a dus, a spus cu voce tare ca inima ii bate doar pentru Calarasi. A suferit enorm atunci cand a fost lasat acasa de catre conducerea clubului la meciul de la Tunari, insa a avut puterea sa treaca nu doar peste rezultatul slab si jocul dezastruos, ci si peste umilinta la care a fost supus.
Toata lumea stie despre Claudiu Paraiala ca este un chefliu. Insa astazi cunoscutul suporter calarasean a uimit asistenta in momentul in care a postat pe contul personal de Facebook o fotografie in care se infatiseaza langa o masa pe care exista o prajitura, un pahar si o sticla. In pahar si in sticla exista suspiciunea, neconfirmata inca de catre apropiatii ultrasului, ca ar exista o batura ce nu contine alcool. Gestul sau este considerat unul disperat si multi se gandesc la faptul ca Paraiala doreste sa-si anunte retragerea dupa un sezon in care sportul calarasean a facut senzatie in Liga Nationala de handbal masculin, a incheiat pe locul patru in Liga I de futsal si a reusit promovarea in Liga a 2-a. Este iesirea din scena a unui greu pentru care merita sa ciocniti un pahar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *