SPORT — 20 iunie 2015 at 08:46

Mihai Popescu, titular pentru Dinamo in Italia

by

Dunarea Calarasi este in cautarea unui fundas central, iar primul pe lista clubului condus de catre Cristi Zanfir este Mihai Popescu, un aparator care in turul sezonului trecut a evoluat la gruparea de pe Borcea, dupa care a preferat sa-si incerce norocul in Liga a 2-a, la ACS Berceni. Acum jucatorul se afla impreuna cu Dinamo Bucuresti in cantonament in Italia si chiar a fost folosit titular de catre antrenorul Mircea Rednic in „amicalul” cu SSD Verbania Calcio.
Echipa de fotbal Dinamo București a surclasat formația italiană SSD Verbania Calcio cu scorul de 10-2 (3-1), vineri, pe Stadio Comunale din Verbania, în primul meci din stagiul de pregătire pe care îl desfășoară în Peninsulă. Dinamo s-a impus prin golurile marcate de Ionuț Șerban, Marius Alexe (2), Patrick Petre (2), Robert Moldoveanu, Bogdan Gavrilă, Fabian Himcinschi (2) și Fai Collins, potrivit site-ului oficial al clubului.
Antrenorul Mircea Rednic a început cu: I. Popescu — Fai, M. Popescu, A. Marc, Corbu — Gavrilă, I. Șerban, C. Matei — Tîrcoveanu, M. Alexe, D. Rotariu. Au mai jucat: Muțiu — P. Petre, Himcinschi, Moldoveanu. Pe 24 iunie este programat jocul cu elvețienii de la FC Chiasso, pe aceeași arenă (18:00).
Costica Stefan, fostul presedinte al Dunarii, este cel care i l-a propus lui Ionel Ganea pe Mihai Popescu. In cazul in care jucatorul va ramane la Dinamo, calarasenii mai au alte doua variante pentru postul de fundas central. Este vorba despre Romeo Soare, de la Rapid Suceava, si Costin Ghiocel, de la CF Braila.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *