SPORT — 20 iunie 2015 at 07:35

Chirnogeanul Costin Dan arbitreaza la baraj

by

Astazi, cu incepere de la ora 18:00, se vor disputa meciurile tur din cadrul barajului pentru promovarea in Liga a 3-a. Au fost programate initial 21 de intalniri, numai ca au ramas doar 18. Asta pentru ca echipele campioane din Bucuresti, Cluj si Bacau au refuzat participarea din motive financiare. Ca urmare, CSM Oltenita, Atletico Vaslui si Luceafarul Oradea au promovat direct in cel de-al treilea esalon al fotbalului romanesc.
Chirnogeanul Costin Dan, contestat mereu de echipele la care conducatorii obisnuiesc sa stea pe banca de rezerve iar jucatorii care nu sunt titulari sunt pusi sa se sprijine pe garduri pentru a nu-si incurca sefii atunci cand fugaresc arbitrii, este cel mai bun cavaler al fluierului din judetul Calarasi. A primit confirmarea chiar in aceasta saptamana, cand a aflat ca va oficia la centru la meciul de baraj dintre Victoria Traian, campioana judetului Braila, si CS Panciu, formatia care a castigat Liga a 4-a Vrancea.
Priceputii din fotbalul calarasean sunt rugati sa caute atent prin arhiva si sa afle cand a mai avut judetul Calarasi un arbitru care sa oficieze la un meci de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a. Nu va grabiti, domnilor. Cautati cu mare atentie! Cautati! Cautati! Poate gasiti ceva!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *