SPORT — 19 iunie 2015 at 19:58

Manastirea a pierdut primul meci de la Horezu

by

Juniorii de la Unirea Leamna, formatie din judetul Dolj, au invins cu 2-1 pe Unirea Manastirea in aceasta dupa-amiaza, in primul meci de la faza zonala a campionatului national de juniori A1. Echipa campioana a judetului Calarasi nu a fost insotita la turneul de la Horezu de nici un reprezentant al CAP Calarasi, semn ca cei care se ocupa de sectorul juvenil la nivelul forului fotbalistic judetean sunt tare preocupati de generatiile viitoare de jucatori. As fi vrut sa scriu numele celui ce reprezinta juniorii in Comitetul Executiv, dar am un lapsus acum. Nu cred ca e intamplator. Probabil ca asta se datoreaza nu doar faptului ca nu a fost ales, ci numit, dar si pentru ca nu face nimic.
Gheorghe Stamelatos, antrenorul celor de la Manastirea, a pus infrangerea pe seama arbitrajului. „Am intalnit o echipa slaba, dar am pierdut din cauza unui arbitraj execrabil. La pauza eram condusi cu 2-0. Noi am ratat foarte mult, iar ei au inscris. In minutul 46, la prima faza a reprizei a doua, am avut penalty clar. Toata lumea a vazut acest lucru. Antrenorul celor de la Leamna si-a certat jucatorul pentru ca a facut fault. Numai ca arbitrul, in loc sa acorde penalty, i-a dat cartonas galben jucatorului nostru pentru simulare. Acesta mai avea inca un cartonas galben si a fost eliminat. A fost o brigada de arbitri din judetul Sibiu, o brigada de Liga a 4-a. Apoi, la 2-1, am mai avut un penalty clar, insa el a scos mingea din suprafata de pedeapsa si ne-a acordat o lovitura libera de la 18 metri”, a declarat tehnicianul celor de la Manastirea.
Maine, campionii judetului Calarasi vor juca de la ora 17:00 cu Olimpia Suseni, din judetul Arges. Stamelatos a tras insa deja concluziile. „Nu merita sa te califici la faza zonala. Am venit pana aici, am facut un drum atat de lung, am cheltuit bani si am ajuns sa fim dezavantajati in mod clar de catre arbitri. Este bataie de joc. In jocul de maine nu stiu cu cine o sa joc. Suntem putini din punct de vedere numeric si avem si un jucator suspendat dupa ce a luat cartonas rosu total nemeritat”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *