SPORT — 19 iunie 2015 at 19:27

Ionel Ganea este nemultumit ca trebuie sa foloseasca doi jucatori Under 19 pe toate durata partidelor din Liga a 2-a

by

Dunarea Calarasi a fost reprezentata la Adunarea Generala a LPF2 de catre antrenorul Ionel Ganea, fostul presedinte Costica Stefan si vicepresedintele Bogdan Leu. Tehnicianul calarasenilor a luat cuvantul, exprimandu-si punctul de vedere in ceea ce priveste obligativitatea de a avea doi jucatori Under 19 in teren pe toata durata partidelor din esalonul secund.
„În privinţa celor doi jucători sub 19 ani pe care fiecare echipă trebuie să-i includă în primul „11” în toate meciurile, Ionel Ganea, antrenorul nou-promovatei Dunărea Călăraşi, s-a arătat nemulţumit. Acesta a spus la Sărata Monteoru că jucătorii respectivi nu au forţa necesară să joace la un asemenea nivel, deoarece trecerea directă de la juniori la eşalonul secund este prea bruscă”, scrie www.liga2.ro.
In ceea ce priveste inscrierea Dunarii Calarasi in LPF2, aceeasi sursa mentioneaza. „Cluburile FC Braşov, Gaz Metan Mediaş şi Chindia Târgovişte au depus cererea pentru afilierea la LPF 2, în timp ce Dunărea Călăraşi e şi ea de acord, însă actul a fost uitat la sediul echipei.”

No Comments

  1. Pai de ce dom’le Ganea nu e bine? In alte campionate din strainatate joaca in prima liga tineri de 17, 18, 19 ani iar la noi nu merge in liga a II-a? Lasa-i sa joace si sa creasca.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *