SPORT — 19 iunie 2015 at 19:44

Burleanu face misto de Liga Profesionista de Fotbal 2

by

Auras Brasoveanu, omul care a pus pe butuci Dunarea Galati si cel cu care Farul Constanta a incheiat pe ultimul loc in Seria B1, si Dan Tulpan, cel care a distrus pe Gloria Buzau, conduc Liga Profesionista de Fotbal 2. Nimic nu stie cu ce se ocupa organizatia asta. Ieri, la Sarata Monteoru, intr-un foisor, a avut loc o intalnire cu reprezentantii echipelor din esalonul secund al fotbalului romanesc. La dezbaterile de langa tejghea au fost prezenti si presedintele FRF, Razvan Burleanu, si secretarul Gheorghe Chivorchian.
Seful de la Casa Fotbalului nu a ratat ocazia de a ironiza intalnirea gandita de Brasoveanu si Tulpan. „Această întâlnire are tentă de picnic şi mai lipsesc grătarul, micii şi berea. Nu putem rezolva aşa problemele fotbalului românesc”, a spus Burleanu.
Telekom Romania vrea sa ofere 1,2 milioane de euro pentru a transmite meciurile din Liga a 2-a. Asta inseamna ca la fiecare club ar ajunge cam 300.000 de lei pe sezon. O adevarata mina de aur. Numai ca Brasoveanu si Tulpan vor mai mult. Incredibil asa ceva. La meciurile din Liga a 2-a joaca echipe precum Balotesti, Clinceni, Pojorata sau Pancota. Cine se uita la echipele astea? Nici dracu!
Click aici pentru continuarea articolului!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *